Zakelijk

“Met ‘Huisman Hoorclinique’ wil ik mensen aandacht en kwaliteit bieden”

OLDENZAAL - Veroniek Huisman (38) vult sinds kort de Oldenzaalse Hoorzorg aan met ‘Huisman Hoorclinique’. “Door als zelfstandige in deze branche te werken ben ik niet afhankelijk van contracten met zorgverzekeraars. Ik bied persoonlijke Hoorzorg voor kwalitatieve oplossingen aan de hand van uitgebreide metingen; zonder haast en met oog voor de cliënt.” 

Hierin onderscheidt ‘Huisman Clinique’ zich van de bekende ketens. Veroniek heeft zowel bij deze ketens als bij zelfstandige winkels 13 jaar ervaring opgedaan en kent alle ins en outs. “Elke hoorvraag is anders en vraagt een andere oplossing. Veel zelfstandigen hebben ook contracten en ik kies er bewust voor om dat niet te doen. In december is in een krantenartikel informatie naar buiten gekomen waaruit blijkt dat de Hoorzorg echt moet gaan verbeteren. De proefperiodes bij waarin je een gehoorapparaat kan testen zijn bij de bekende ketens te kort en er worden maar weinig merken aangeboden. Dat probleem heb ik dus niet. Ik wil kwaliteit bieden.”

Veroniek werkt vijf dagen in de week, maar wel op afspraak. Zo kan ze haar cliënten de aandacht geven die ze verdienen. De metingen doet ze zelf en een hoortest kan altijd en is vrijblijvend. “De nadruk wordt zo vaak op de ogen gelegd, terwijl het gehoor net zo belangrijk is,” legt ze uit. “Vaak stellen mensen het bezoek aan de gehoorspecialist wel zeven jaar uit. Ik wil dat cliënten mijn Hoorclinique als laagdrempelig gaan beschouwen.”

Naast het uitgebreide aanbod aan gehoorapparaten biedt Veroniek ook gehoorbescherming op maat. “Bedrijven nemen de problemen van gehoorbeschadigingen niet serieus genoeg. Daar kan echt verbetering in komen door bijvoorbeeld werknemers in zwembaden, fabrieken, in de bouw, maar bijvoorbeeld ook gymleraren gehoorbescherming te bieden. Het medische aspect vind ik erg interessant. Het is fijn om mensen met tinnitus of de ziekte van Ménière te kunnen helpen, want de klachten die ze ervaren kunnen vaak echt verminderd worden.”

Veroniek is Star gecertificeerd sinds maart 2012 en volgt elk jaar vele trainingen en webinars om haar kennis op peil te houden. Ze woont en werkt al haar hele leven in Twente. De Hoorclinique aan Zandbreeweg 12A is makkelijk bereikbaar en parkeren vormt geen probleem. Ook is haar winkel binnen goed doorgaanbaar voor mindervaliden.

Je kan contact met Veroniek opnemen door te bellen of whatsappen met 0541-216655.
Het is ook mogelijk om een afspraak te maken of een vraag te stellen via de website:
www.huismanhoorclinique.nl.