Zakelijk

Bas Wolters wordt nieuwe directeur-bestuurder van Stichting Oldenzaal Promotie

OLDENZAAL - Bas Wolters zal met ingang van 22 april a.s. de nieuwe aanjager zijn van de Stichting Oldenzaal Promotie. 

In de rol van directeur-bestuurder zal hij zich vooral bezighouden met ‘het merk Oldenzaal’ en de positionering van de stad als geheel. Vanuit strategisch perspectief heeft Bas een leidende rol om de citymarketing naar een hoger plan te brengen, zodanig dat Oldenzaal zich als gastvrije stad blijvend ontwikkelt. Daarnaast geeft hij leiding aan de stichting, adviseert hij de gemeente, onderhoudt contacten met de vele stakeholders en is hij verantwoordelijk voor de subsidieaanvraag en -verantwoording.

Bas Wolters is ruim ervaren op het gebied van marketing, branding en het activeren en verbinden van mensen. Op dit snijvlak heeft Bas in de afgelopen 30 jaar diverse functies vervuld. Daarnaast heeft hij stevige roots in het Oldenzaalse, waar hij inmiddels eenzelfde periode woonachtig is.

Bas Wolters: "Ik zie het als een prachtige uitdaging om een bijdrage te mogen leveren aan het versterken van het merk Oldenzaal. Samen met het team en alle Oldenzaalse partners - in de breedste zin van het woord - bouwen aan de toekomst van onze stad, is een gedachte waar ik erg enthousiast van word.” 

Joost Luttikhuis, voorzitter Raad van Toezicht Stichting Oldenzaal Promotie:
"We hebben er alle vertrouwen in dat Bas Wolters met zijn ruime marketing-ervaring, enthousiasme en drive de juiste persoon is voor de rol van directeur-bestuurder. Hij is gewend om in teams te werken, te inspireren en mensen te betrekken. We kijken ernaar uit dat Bas zijn functie met verve gaat vervullen en daarmee de stichting én de stad Oldenzaal van een energieke nieuwe impuls voorziet!”