Uitgaan & Cultuur

Zomers Bluesfestijn in Oldenzaal: een Muzikale Hittegolf op Komst!

OLDENZAAL - Bereid je voor op een zinderende zaterdag vol opzwepende blues en dampende rock tijdens het Bluesfestival bij Café Olde Weghuis in Oldenzaal! Op 13 juli 2024 zal de sfeervolle locatie bruisen van energie met de komst van maar liefst 3 bands: de Nobo’s Bluesband, Highway Rhythm and Blues Gang en Bullfrog Bluesband.

Vanaf 16:00 uur kun je je laten meevoeren door meeslepende bluesriffs en energieke performances die garant staan voor een onvergetelijke muzikale ervaring. Het beste nieuws? De toegang is gratis, waardoor iedereen kan genieten van deze muzikale traktatie

Café Olde Weghuis, bekend om zijn gezellige ambiance en rijke geschiedenis als ontmoetingsplek, vormt het perfecte decor voor dit bruisende zomerfestival. Of je nu een doorgewinterde bluesliefhebber bent of gewoon wilt genieten van een middag vol fantastische livemuziek, dit is een evenement dat je niet wilt missen.

Het Bluesfestival Oldenzaal belooft een zwoele zaterdagmiddag te worden die nog lang zal nazinderen. Laat je onderdompelen in een zee van blues en rhythm, en maak deel uit van wat wel eens hét muzikale hoogtepunt van de zomer zou kunnen worden.

Zet 13 juli 2024 in je agenda en kom naar Café Olde Weghuis voor een middag vol muzikaal vuurwerk. Met de zomer in aantocht is dit de perfecte gelegenheid om te genieten van zon, gezelligheid en geweldige muziek. Mis deze kans niet om de Nobo’s Bluesband, Highway Rhythm and Blues Gang en Bullfrog Bluesband live te zien optreden op wat velen beschouwen als het mooiste podium van Oldenzaal!

Zaterdag 13 juli, Cafe Olde Weghuis 16.00 uur en entree vrij.

Uw reactie