Uitgaan & Cultuur

Zirkoes Fantaztika in de voorjaarsvakantie in Oldenzaal

OLDENZAAL - Het circus is weer in de stad! Op 25 februari betovert Theatergroep Heer OTTO iedereen, tussen de 4 en 104 jaar oud, met de betoverende voorstelling Zirkoes Fantaztika in Stadstheater De Bond.

De tent wordt opgezet, acrobaten stapelen zich op en een clown scheurt langs op zijn eenwieler. Het is een drukte van jewelste op het veld en je ruikt de verse popcorn en zaagsel. Maak kennis met Bibi, die haar kunsten oefent op het hoge koord, en Maximo, die dankzij de erfenis van opa de beste goochelaar wordt. Maar wat gebeurt er als Maximo per ongeluk het konijn van Bibi laat verdwijnen? Een fysieke en humoristische voorstelling vol livemuziek ontvouwt zich, met thema's van gemis en de kracht van samen zijn.

Theatergroep Heer OTTO, bekend om zijn creatieve en verrassende voorstellingen, brengt met een team van getalenteerde artiesten magie, humor en livemuziek samen voor een onvergetelijke ervaring.

Tijden en kaartverkoop
Kaarten zijn beschikbaar vanaf €12,50 per stuk incl. ranja. Kaarten zijn te koop via de website www.stadstheaterdebond.nl of bij de theaterkassa, die ook telefonisch bereikbaar is via 0541-53 63 00.