Uitgaan & Cultuur

Villapark Eureka uit Deurningen is opnieuw best gewaardeerde vakantiepark van Nederland! Daarom geven ze een gratis vakantie weg

DEURNINGEN - De winnaars van de Zoover Awards 2023 zijn bekendgemaakt. Villapark Eureka wint opnieuw de Gouden Zoover Award en is hiermee het hoogst gewaardeerde vakantiepark van Nederland. Om dit te vieren stelt Eureka een gratis vakantie ter beschikking.

Bijna een 10 voor Eureka

De gasten beoordeelden Villapark Eureka in 2023 met een waarderingscijfer 9,9.

Ze loven onder andere de Twentse gastvrijheid, de prachtige, rustige ligging en de schone bosvilla’s.

Bijzonder trots

Familie Nieuwenhuis, eigenaar van het villapark: “We zijn ontzettend blij met deze geweldige waardering van onze gasten. We werken samen met onze medewerkers er elke dag aan om de beste service en kwaliteit te bieden. Dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award!” 

Over de Zoover Awards

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2023 zijn meegenomen. 

Voor een overzicht van alle winnaars kijk op: zoover.nl/blog of bezoek de website www.villapark-eureka.nl.

Eureka geeft een gratis vakantie weg

Om dit heugelijke feit te vieren, geeft Villapark Eureka een cadeau weg.

“We geven een gratis weekend of midweek weg aan diegene die het echt verdient! Kent u iemand die dit echt kan gebruiken? Stuur ons dan een korte aanbeveling. Dit kan via info@villapark-eureka.nl of stuur een WhatsApp naar (074) 277 66 88.

Uit de inzendingen zullen wij iemand loten.”

Reacties

We misten een zwembad maar verdet ziet het er top uit