Uitgaan & Cultuur

Stroat Ensemble bij Hotel Het Landhuis en verkoop galakaarten O.C.V De Markloawen

OLDENZAAL - O.C.V. De Markloawen houdt zondag 22 januari weer het feest Markloawen Muzikaal. Het Stroat Ensemble komt om de boel op de kop te zetten. Ook houden De Markloawen vrijdag 10 en zaterdag 11 februari de gezellige gala’s in hun residentie Hotel Het Landhuis.

Markloawen Muzikaal

Twente, Nederland, Europa, het Stroat Ensemble uit Oldenzaal is een feest-Big Band, die al meer dan 33 jaar overal de vrolijkste en mooiste muziek maakt. Het doel is steeds hetzelfde: als vrienden onder elkaar met swingende muziek en spontane grappen een feestelijk sfeertje bouwen! Vier dit feestje mee met Gravin Wendy, Graaf Björn en Sik Benno onder de lijfspreuk: ‘Feeske hier, feeske doar. Carnaval viert wie met mekoar’. Liever in polonaise met de Jeugdgraaf Finn en Jeugdgravin Linde onder hun lijfspreuk: ‘Carnaval met Linde & Finn, lekker knallen heel veel zin!’ Op deze ochtend wordt ook de Gouden Gaai winnaar bekend gemaakt, iemand die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de Markloawen. Ben je nieuwsgierig kom langs en maak het mee. Begin de zondag met een gezellig feest bij het Landhuis op 22 januari om 11.11 uur. Hotel Het Landhuis, Bentheimerstraat 118. De zaal is open om 10.30 uur en de entree is vrij. 

Verkoop Galakaarten O.C.V De Markloawen op 2 en 7 februari

De gezellige gala’s van O.C.V. De Markloawen worden geouden in hun residentie Hotel Het Landhuis. Deze gala’s worden aangeboden aan Gravin Wendy, Graaf Björn en Sik Benno. De galacommissie is hard bezig geweest voor een mooi programma met veel buuts, zang en eigen optredens. Wilt u ook genieten van het Markloawen Gala onder het genot van een hapje een drankje? Beide gala’s hebben de zaal open om 19.30 uur en de  aanvang van de gala’s zijn stipt om 20.00 uur. Er zijn twee verkoopavonden voor de galakaarten. Op 2 en 7 februari kan men in residentie Hotel Het Landhuis tussen 19.00 en 20.00 uur kaarten kopen voor de galavoorstelling. U krijgt na de contante betaling direct de kaarten mee, zodat er op de avond zelf geen wachtrij ontstaat bij de entree. De kosten van de kaarten zijn voor leden € 12,50 en voor niet-leden € 17,50. Zij ontvangen u graag bij de gala’s in residentie Hotel Het Landhuis, Bentheimerstraat 118.

Jeugdgala donderdag 16 februari 18.30 - 21.00 uur

Ben je te jong om naar het gala te gaan, kom dan langs bij het jeugdgala. Of misschien wil je wel meedoen! Geef je dan op via jeugd@markloawen.nl 

Wil je meelopen met de jeugdhoogheden tijdens de Grote Twentsche Carnavalsoptocht op 19 februari, stuur dan een mailtje naar loopgroep@markloawen.nl of klik op de link op de website www.markloawen.nl 

Leden hoeven niet voor het pak te betalen, zij kunnen gratis meelopen, dus word nu nog lid en profiteer van het lidmaatschap.