Uitgaan & Cultuur

Semper Summer Festival

OLDENZAAL - Op zondag 23 juni 2024 om 14:00 uur vindt de allereerste editie van het Semper Summer Festival plaats in de prachtige Stadstuin van Oldenzaal, gelegen bij Stadsbrouwerij De Bombazijn. Dit festival belooft een onvergetelijke middag vol muziek en gezelligheid te worden.

Stadbrouwerij de Bombazijn Oldenzaal
Stadbrouwerij de Bombazijn Oldenzaal

Het festival-concert begint om 14:00 uur met een optreden van Het Stroat Ensemble in het voorprogramma om meteen in een feestelijke sfeer te komen. Vervolgens brengen het orkest en de slagwerkgroep van Semper Oldenzaal vanaf 15:00 uur een divers muzikaal programma, in een zomers tintje. Als kers op de taart komen ook de muzikanten van het Jong Nederlands Blazers Ensemble nog muziek maken!

Na de optredens is er rond 17:15 uur een spetterende afterparty met live muziek. Bezoekers kunnen tegelijkertijd genieten van heerlijke drankjes en hapjes, en worden aangemoedigd om hun eigen kleedjes mee te nemen om comfortabel in het gras te zitten. Het Semper Summer Festival is vrij toegankelijk, maar er wordt wel om een gift gevraagd.