Uitgaan & Cultuur

Popkoor Vocal Essen bestaat 30 jaar!

OLDENZAAL - Deze verjaardag laat het koor niet geruisloos voorbij gaan. Op zaterdag 4 november wordt dit feit gevierd met een spetterend concert in Cultuurhuis De Hof (Hofkerk), met als titel ‘Multicolor’, onder leiding van dirigente Roxine Engelbarts. 

Met songs uit de bekende film The Greatest Showman, een medley van Abba, liedjes van oa. Queen, Son Mieux en Bløf, wordt een kleurrijk en herkenbaar repertoire ten gehore gebracht.

Met gastoptredens van het hilarische Acappella Twentet ‘Amusing’ en het gelegenheidstrio ‘Roxine & Family’, belooft het een sprankelende, muzikale avond te worden.

Kaarten voor dit concert zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 12,50 via secretariaat@vocalessen.nl of bij Tourist Info Oldenzaal. Op 4 november aan de deur voor € 15.00. Het concert begint om 19.30 uur.

Over popkoor Vocal Essen

Popkoor Vocal Essen is een koor dat in 1992 is opgericht en bestaat uit ongeveer 40 zingende leden. Het koor bestaat uit vijf stemgroepen: sopranen, mezzosopranen, alten, tenoren en bassen. Het repertoire bestaat uit zowel Engelstalige als Nederlandstalige nummers vanaf de jaren 80 tot heden, in verschillende muziekstijlen. Popkoor Vocal Essen treedt een aantal keren per jaar op. Het koor staat onder leiding van Roxine Engelbarts. De repetities zijn elke zondagavond van 19.45 tot 21.45 uur aan de Haverstraat 9 in Oldenzaal. 

Zie ook www.vocalessen.nl