Uitgaan & Cultuur

Maxima’s Night Out 2024

OLDENZAAL - Het centrum van Oldenzaal kleurt weer Oranje komend koningsweekend! Met op de vrijdagavond wederom een bomvolle edie van Maxima’s Night Out, dat tradioneel op de avond vóór Koningsdag plaatsvindt. Met het succes van de afgelopen jaren in de achterzak, belooft Maxima’s Night Out ook dit jaar weer een weergaloze avond te worden.

Het recept is steeds hetzelfde: levendige acts, dj’s als omlijsting, de super enthousiaste presentator Edwin Boevink die de avond aan elkaar knoopt, gecombineerd met een enorm gezellige Groote Markt.

De avond wordt dan ook dit jaar weer ingevuld met twee fantastische acts en daaromheen verschillende Oldenzaalse dj’s.

If you wanna be my lover, you goa get with my friends...
Bij deze tekst gaat bij iedereen wel een belletje rinkelen. De dames van Totally Spice zullen op deze avond een levendige vertolking neerzetten van de Britse girlband The Spice Girls, wiens hits de meesten natuurlijk stiekem allemaal wel mee kunnen zingen. Ze zijn bekend van het televisieprogramma 'The Tribute - Battle of the Bands' en de perfecte aftrap van de avond!
Gevolgd door...

ENorm!
Oldenzaal heeft al verschillende uitvoeringen van ENorm tijdens de koningsnacht mee mogen maken en telkens weer spat de energie ervan af! Niet alleen op de bühne, maar vooral ook bij het publiek op de markt. Onder andere Top 2000 hits van Coldplay, U2, Depeche Mode, Alan Parsons en ook een uitgebreid repertoire van Queen komen aan bod.

Omlijsting met dj’s
Dj Q-master (Quirijn) bijt de 26e het spits af, vorig jaar al voor het eerst als twaalfjarige dj! Hij wordt gevolgd door dj Jody (Joep Lukhuis), die het publiek voorbereid op de opvolgende acts. Paxal sluit de avond af en dat doet hij inmiddels al voor de vierde keer! Het advies luidt dus ook om vooral dat laatste uurtje mee te pakken, want dan gaan de voetjes gegarandeerd nog even langdurig van de vloer.

Bij de vorige uitvoering van ENorm zong onze presentator Edwin na afloop een kwartier lang ’You’ll never walk alone’ samen met het voltallige aanwezige Oldenzaalse publiek. Zal hij dat dit jaar weer kunnen evenaren?

De avond wordt mede mogelijk gemaakt door de deelnemende horeca.

Maak het mee en zorg dat je er bij bent! De avond is vrij toegankelijk. Maxima’s Night Out begint vrijdag 26 april om 20.00 uur. Kom op tijd, zodat je niets van de show(s) mist!

Tijdschema
20.00 – 21.30 uur: opening met dj Q-Master, gevolgd door dj Jody
21.30 – 22.00 uur: Totally Spice
22.15 – 23.45 uur: ENorm
23.45 – 01.00 uur: Paxal