Uitgaan & Cultuur

Kaliber Kunstenschool biedt nieuw type zangles aan in Oldenzaal

OLDENZAAL - In Oldenzaal biedt Kaliber een nieuw type zangles aan: crossover zang. Crossover zang is een mix tussen klassiek en licht en wordt gebruikt door verschillende moderne vocalisten, in musicals, popmuziek en in de klassieke muziek.

Tijdens deze lessen ga je aan de slag met zangtechniek. Je zorgt voor een goede basis, in de breedste zin van het woord. Muziek uit alle werelddelen en in allerlei talen komt aan bod. En natuurlijk alle stijlen: klassiek, licht, musical, aria’s en spirituals. Zo kun je ontdekken wat bij jou past! Docent Deidre Rautenbach neemt je mee op een muzikale reis. “Het draait om het ontsluiten van de schoonheid van de stem! Mijn passie is het ontwikkelen van het unieke potentieel in de stem van elke student.”

Gratis proefles
Ben je benieuwd geworden naar crossover zang? Op 27 februari bieden zij een gratis proefles aan in Oldenzaal. Iedereen die van zingen houdt en benieuwd is, is van harte welkom! Of je nu ervaring hebt met zingen of niet, kom vooral kennismaken!
De les vindt plaats in Sociaal Cultureel Centrum Willemien, aan de Wilhelminastraat 5 in Oldenzaal. De les duurt van 19.00 tot 20.00 uur.

Je kunt je aanmelden voor de proefles via de website:
https://www.kaliberkunstenschool.nl/ cursussen/aanbodpagina/muziek-zang/ zang/crossover/zang-crossover/.

Klik op ‘Kennismaken’ en dan op ‘Proefles’. Via de rode button ‘ik wil me inschrijven’ schrijf je je in.

Bekijk het aanbod ook via: https://www.kaliberkunstenschool.nl/cursussen/aanbodpagina/.