Uitgaan & Cultuur

Expositie 30 augustus tot 25 oktober

Jorien Stel, Herman Stel en Carla Termijtelen Siers

OLDENZAAL - De expositie in Stadstheater De Bond is van 30 augustus tot 25 oktober op dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur te bezoeken. Op dit moment stellen Jorien Stel, Herman Stel en Carla Termijtelen Siers hun werken tentoon.

Jorien Stel

Jorien Stel is een papierkunstenaar die kunstwerken maakt die je van dichtbij wilt bekijken. In haar kunstwerken maakt Jorien gebruik van digitale technieken in combinatie met foto’s, gerecyclede tijdschriften, bladgoud en acrylverf. Haar werken stralen kracht, mysterie en schoonheid uit.

Herman Stel

Herman Stel is begin jaren 2000 begonnen met tekenen en schilderen. Eerst dieren maar daar heeft hij later een serie portretten aan toegevoegd. Hij heeft zijn stijl gecreëerd door zijn behoefte om emoties, gezichten en mensen te combineren met zijn kleurrijke stijl. Herman doet veel exposities met zijn dochter Jorien Stel.

Carla Termijtelen Siers

Carla Termijtelen Siers heeft al in de jaren ‘70 een cursus gehad van kunstenaar Ben Peterman en later nog van kunstenaar Jan Kip. Na een pauze door haar werk in het basisonderwijs heeft ze sinds vijf jaar de oven weer uit de schuur getrokken. Sindsdien is ze weer volop bezig met het creëren van vazen, potten en schalen. Ze verkoopt haar werk vanuit huis, maar ook op markten en fairs.