Uitgaan & Cultuur

Gouden Gaai Winnares Lenie Oolderink bij Markloawen Muzikaal in Hotel Het Landhuis

OLDENZAAL - Afgelopen zondag is Lenie Oolderink, door de leden, verkozen tot de 10e Gouden Gaai winnares bij O.C.V De Markloawen. Deze bijzondere waardering is bekend gemaakt onder de mooie klanken van het Stroat Ensemble.

De Gouden Gaai is een prijs waaruit waardering spreekt voor een persoon die lid is van de vereniging. Een persoon die zich verdienstelijk heeft gemaakt. Dit jaar heeft de commissie drie leden aangedragen; Lenie Oolderink, Ronald Lankheet en Mariska Nordkamp. Het was erg spannend en de einduitslag lag dicht bij elkaar, maar de meeste stemmen waren voor de residentiehoudster! Zij zorgt al vele jaren voor een warm nest voor onze Markloawen! Ze is op vele fronten betrokken bij de Markloawen. Lenie helpt altijd met kleding naaien voor de loopgroep. Ze heeft jarenlang meegeholpen met plakken van de praalwagen. Lenie speelt ook een rol betreffende de verdeling van de opbrengsten van de Bingo. Als residentiehouder sponsort zij al jaren de Markloawen op allerlei fronten. Lenie heeft altijd een goed luisterend oor en ze blijft ten alle tijden meedenken over verschillende onderwerpen binnen de carnavalsvereniging. Lenie Oolderink heeft een hart van goud en is een Markloaw in hart en nieren. Kortom een duizendpoot binnen de vereniging en een voorbeeld voor velen.

O.C.V. De Markloawen feliciteert Lenie van harte met deze ere prijs; een bijzondere vrouw met een groot Markloawen hart!

Het was een geweldig druk bezocht feest. Gravin Marijn, Graaf Jason, Sik Kevin, Jeugdgraaf Job, Jeugdgravin Mirle, tezamen met alle leden en de verschillende carnavalsverenigingen hebben er een mooie middag van gemaakt.

N.B.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de gala’s op 2 en 3 februari,  u kunt  mailen naar info@hotelhetlandhuis.nl voor uw bestelling.