Uitgaan & Cultuur

Gift € 500,- van politiekoor en kapel voor Voedselbank

OLDENZAAL - Bij wijze van verlaat slotakkoord van het kerstconcert van de Twentse Politie Kapel en het Politiekoor Twente in de Hofkerk in Oldenzaal kon afgelopen week een gift van 500 euro worden overhandigd aan de Voedselbank Oost Twente. Dat mooie bedrag was de opbrengst van een collecte tijdens het gratis toegankelijke concert in december.

Jet Kistemaker ontving de cheque uit handen van Charlie Groos van het Politiekoor Twente. Links naast haar Maria Keizer van de cliëntencommissie van de Voedselbank Oost Twente en helemaal links Karin Hekelaar van de Twentse Politie Kapel.

Charlie Groos van het Politiekoor Twente en Karin Hekelaar van de Twentse Politie Kapel kwamen in vol ornaat naar de hoofdvestiging van de Voedselbank Oost Twente in Oldenzaal om de cheque te overhandigen aan bestuurslid Jet Kistemaker. Zij noemde het kerstconcert en de opbrengst van de collecte een hartverwarmend gebaar van verbinding tussen de politieorganisatie en de samenleving. Op hun beurt lieten de vertegenwoordigers van koor en orkest weten het fijn te vinden om op deze manier een ander beeld van de politie te kunnen laten zien.