Uitgaan & Cultuur

De Sputterkearls lanceren feestelijk carnavalsnummer ‘Kearls van de Bloaskapel’ op Spotify

OLDENZAAL - De Sputterkearls, bekend om hun aanstekelijke carnavalsmuziek, hebben onlangs hun nieuwste hit ‘Kearls van de Bloaskapel’ gelanceerd op Spotify. Dit nummer werd dit jaar verkozen tot winnaar van het Twents Carnavalslied, waarmee de Sputterkearls hun reputatie als dé feestmakers van het carnavalsseizoen versterken.

De compositie van Kearls van de Bloaskapel is het meesterwerk van Bjorn Boers, een doorgewinterde muzikant met een indrukwekkende staat van dienst in diverse bands en als docent bij verschillende blaaskapellen. De pakkende tekst van het nummer is geschreven door Boyke Meijerink, eveneens afkomstig uit Denekamp en een prominente persoonlijkheid binnen het carnavalsgebeuren, met betrokkenheid bij onder andere de galafeesten.

De opname van het nummer, waarbij lokale helden als Toon Lansink, Olaf Bos en Dennis Wintels hun talenten hebben bijgedragen, werd op meesterlijke wijze verzorgd door Jan Steenbeke. Zijn professionele aanpak tijdens opname en montage zorgt ervoor dat Kearls van de Bloaskapel een hoogwaardige luisterervaring biedt aan het publiek.

De Sputterkearls, trots op hun nieuwste creatie, zullen het nummer live ten gehore brengen tijdens de komende carnavalsfeesten. Ze nodigen iedereen uit om dit vrolijke nummer op Spotify te beluisteren en wensen alle luisteraars een feestelijke en onvergetelijke carnavalstijd toe.

Voor meer informatie over de Sputterkearls en hun muziek kunt u contact opnemen met ze via sputterkearls@gmail.com.

Volg de Sputterkearls op Facebook en Instagram: facebook.com/Sputterkearls / instagram.com/Sputterkearls.