Uitgaan & Cultuur

Café Olde Weghuis met livemuziek op zaterdag

OLDENZAAL - Aanstaande zaterdag 8 juni het begin van een hete zomer bij Café Olde Weghuis in Oldenzaal. De geweldige AC/DC coverband Krachtstrøm zal daar een afterparty geven als toegift op het optreden van AC/DC in de Johan Cruijff Arena op 5 juni.

Krachtstrøm heeft in korte tijd een uitstekende naam opgebouwd als AC/DC tributeband. De Twents-Achterhoekse band, bestaande uit vrienden die in de jaren tachtig als INCH en later als CLINCH succesvol waren, gooit sinds circa vijf jaar het roer om en brengt de bekendste nummers van de Australische hardrocklegende AC/DC ten gehore.

Grootste afterparty ooit
De ’biggest afterparty ever’ begint op zaterdag 8 juni bij Café Olde Weghuis aan de Enschedesestraat 109 in Oldenzaal. Krachtstrøm zal ergens tussen 16.00 en 16.30 uur beginnen met een zorgvuldig samengestelde setlijst van AC/DC hits; gegarandeerd een middag/avond vol adrenaline. De entree is zoals altijd gratis.

AC/DC, gevormd in 1973 door de gebroeders Angus en Malcolm Young, is een iconische Australische hardrockband uit Sydney. De groepsnaam verwijst naar de elektriciteit die essentieel is voor versterkte popmuziek: wisselstroom (AC) en gelijkstroom (DC).

Uw reactie