Uitgaan & Cultuur

De leukste voorjaars- en zomerkleding wordt getoond

19 maart: koopzondag en Mode Event in Oldenzaal!

OLDENZAAL - Oldenzaal Promotie heeft voor zondag 19 maart de koopzondag in het centrum van Oldenzaal georganiseerd. Natuurlijk zijn de winkels allemaal geopend, daarnaast zal deze koopzondag in het teken staan van Mode. Kom gezellig naar ‘oons stedke’.

Regelmatig kun je op zondag de stad Oldenzaal bezoeken voor een koopzondag. Dit keer is de koopzondag op 19 maart! En... binnenkort is het lente en misschien ben je al wel op zoek nieuwe voorjaarsmode. Het leukste is, midden door het centrum ligt er 250 meter aan catwalk. Zo kan het zomaar zijn dat je de modellen op straat tegenkomt. Hoe leuk is om het shoppen te combineren met een bezoekje aan onze gezellige stad. 

Modeshows

Heel veel ondernemers tonen hun collectie (dameskleding, herenkleding, kinderkleding, schoenen en accessoires) op een catwalk van wel 250 meter! De modeshows door het centrum en de winkelcentra staan gepland om 12.30 uur, 14.00 uur en 15.30 uur.

Kom je ook gezellig in Oldenzaal? De winkels zijn open van 12.00 tot 17.00 uur. Tot zondag 19 maart! 

Oldenzaal Promotie

Stichting Oldenzaal Promotie is verantwoordelijk voor de citymarketing van Oldenzaal en beheert de Tourist Info aan de Grootestraat 35-37 in Oldenzaal.

Meer weten? Kijk op www.uitinoldenzaal.nl