Sport & Vrije tijd

Ruim 500 vogels zijn te bewonderen!

Vogeltentoonstelling Florissant

OLDENZAAL - Op 4 en 5 november houden wij weer onze jaarlijkse  vogeltentoonstelling. Dit jaar wordt deze tentoonstelling voor de 69e keer gehouden en wel in Het OCC Duivengebouw, aan de Molenkampstraat 30 in Oldenzaal

Met maar liefst 527 vogels wordt het, net als in voorgaande jaren, natuurlijk weer een grandioos succes. De vogels die men kan bewonderen, zijn: kleur- en postuurkanaries, bastaarden, tropische vogels, Europese cultuurvogels, parkieten en dwergpapegaaien. Tevens is er een verkoopklasse. 

Voor de voliéres van “De Mariahof” en “De Scholtenhof”  worden er weer vogels beschikbaar gesteld om daar het vogelbestand weer op peil te brengen.

Vrijdag 3 november is er om 19.30 uur de officiële opening voor genodigden. De openingshandeling zal uitgevoerd worden door de wethouder van sport Rob Christenhusz. Zaterdag 4 november is de tentoonstelling geopend van 10.00 tot 18.00 uur en zondag 5 november van 10.00 tot 16.00 uur.

Verder is er op zondag een grote loterij en draait “Het Rad van Fortuin” met vele prachtige prijzen. De entree is gratis en uiteraard ontbreekt een kop koffie en een drankje niet.