Sport & Vrije tijd

Quick Gym ontvangt gouden erepenning

OLDENZAAL - Op zaterdag 13 mei 2023 reikte locoburgemeester Rob Christenhusz de gouden erepenning met bijbehorende oorkonde uit aan Quick Gym. De uitreiking vond plaats na het geven van het Nijntje Beweegdiploma aan de allerjongste leden in sporthal De Thij.

Fotografie Geert Cox

“Quick Gym is een gymnastiekvereniging die al meer dan 100 jaar bijdraagt aan en het stimuleren van een gezonde en actieve leefstijl voor alle Oldenzalers. Quick Gym heeft zich ontwikkeld van een traditionele gymnastiekvereniging tot een moderne sportvereniging voor jong en oud. Een gouden erepenning is dan ook meer dan verdiend!”, aldus locoburgemeester Rob Christenhusz. Bevorderen van een gezond en actief leven voor jong en oud Gymnastiekvereniging Quick Gym draagt al meer dan 100 jaar bij aan de bevordering van een gezond en actief leven. Als uitgangspunt hanteert Quick Gym dat bij elke levensfase een bewegingsvorm past met een andere invulling en behoefte. Het veelzijdige sportprogramma is hierop aangepast. Denk aan moderne gym (bijv. pilates) voor de jeugd, balanstrainingen op latere leeftijd en spelenderwijs klimmen en klauteren en rollen voor de allerkleinsten. De sfeer binnen Quick Gym is prettig en ongedwongen. Dat maakt het laagdrempelig. Een sfeer waarbinnen iedereen naar hartenlust in eigen tempo en op eigen kracht in beweging kan komen.

Al 100 jaar een begrip in Oldenzaal

Quick Gym is een begrip in Oldenzaal en verdient de waardering van de gemeente Oldenzaal voor haar bijdrage aan en het stimuleren van een gezonde en actieve leefstijl voor alle Oldenzalers, jong en oud.

 

Fotografie Geert Cox