Sport & Vrije tijd

Openbare repetities Stadsjongenskoor

Ze gaan weer zingen! Het Stadsjongenskoor nodigt alle jongens vanaf groep 4 uit om in september gratis mee te doen met de repetities. De repetities zijn op donderdag  21 en 28 september van 15.00 tot 15.45 uur in het St. Joseph gebouw, Haverstraat 9 te Oldenzaal. 

De periode wordt afgesloten met een presentatie voor de ouders/verzorgers op donderdag 5 oktober. Aansluitend mogen de jongens een dag mee op het kamp in Albergen op zaterdag 7 oktober om kennis te maken met alle andere jongens en jongemannen die bij het Stadsjongenskoor zingen.

Alleen jongens?

Ja, want jongens zingen graag. Maar de drempel om bij een kinderkoor te zingen is voor jongens vaak hoog omdat meisjes daar vaak in de meerderheid zijn. Bij een koor met alleen jongens vinden ze veiligheid en herkenning. De repetities zijn ook ‘jongensachtig’ met humor, wat rumoer en veel beweeglijkheid. 

Muzikale opleiding

Zingen bij het Stadsjongenskoor Oldenzaal biedt jongens ook een unieke kans om met muziek bezig te zijn. De jongens werken samen naar de concerten toe, maken muziekvrienden, doen podiumervaring op en ze krijgen een muzikale opleiding. Het Stadsjongenskoor geeft meerdere concerten per jaar.

Wil je mee doen?

Neem dan contact op met Mariette Effing

stadsjongenskoor@koorenzo.nl

06-15941409