Sport & Vrije tijd

Nieuwe karts voor Kartbaan Oldenzaal

OLDENZAAL - Kartbaan Oldenzaal heeft 24 nieuwe huurkarts. Het zijn de allernieuwste karts van het beste fabricaat. “Betere karts kun je op dit moment in de wereld niet krijgen” zegt Peter Bult van Kartbaan Oldenzaal. 

En hij gaat verder: “De karts zijn uitgerust volgens de laatste veiligheidseisen. Zo is de zone rond de kart getest op impact in verband met de veiligheid en beschikken de nieuwe karts over hoofdsteunen en gordels. Daarbij beschikken de karts over de nieuwste en stilste uitlaat, waarmee het geluid nog verder wordt gereduceerd.”

De karts kunnen per direct, dus ook al in de herfstvakantie, gehuurd worden door belangstellenden vanaf 16 jaar en ouder. Deze leeftijd wordt gehanteerd omdat de racekarts maar liefst 80 kilometer per uur kunnen halen. “Voor rijders onder de 16 jaar hebben we uiteraard ook verschillende karts beschikbaar, zoals duokarts vanaf 4 jaar, juniorkarts vanaf 8 jaar en standaardkarts vanaf 11 jaar” besluit Peter Bult.

Kartbaan Oldenzaal is het gehele jaar geopend. Wie meer wil weten kan kijken op: www.kartbaanoldenzaal.nl. Er wordt aangeraden hier ook gelijk online te reserveren.