Sport & Vrije tijd

Nieuw in Oldenzaal: Kundalini Yoga

OLDENZAAL - In het centrum van Oldenzaal beginnen in maart de Kundalini Yoga lessen van Saraswati Kundalini Yoga. Kundalini Yoga is een veelzijdige yogavorm die eeuwenlang van meester op leerling doorgegeven is. De yoga is gericht op de verbinding met je innerlijke zelf. In Kundalini Yoga wordt gebruik gemaakt van de verschillende basiselementen van yoga: ademhaling, fysieke oefeningen, mantra’s en meditatie. Hiermee laat je blokkades los en (her)activeer je de oorspronkelijke mechanismes in het lichaam. Je keert terug naar je oorspronkelijke zelf, je ware natuur. 

Kundalini Yoga werkt door op vele, subtiele niveaus en biedt onderhoud en voeding voor lichaam, geest en ziel. Je komt meer in balans en kunt meer gaan leven vanuit flow en helderheid.

Saraswati Kundalini Yoga is een initiatief van Marijke Timmermans. Marijke is vijf jaar geleden begonnen met deze yogalessen in Ootmarsum en kijkt ernaar uit de magische ervaring van Kundalini Yoga verder door te geven.

De lessen worden gegeven aan de Monnikstraat 5 in Oldenzaal en vinden plaats op maandagochtend van 09.00 tot 10.15 uur en dinsdagavond van 20.30 tot 21.45 uur. Bij de start geldt een kennismakingstarief van vijf lessen voor € 35,00 (geldend voor vijf opeenvolgende lesweken, ingaand op maandag 18 maart). Yogaervaring is niet nodig.

Voor meer informatie zie de website: www.saraswati-kundalini-yoga.nl,
via e-mail: info@saraswati-kundalini-yoga.nl
of telefoon: 06-10606063.