Sport & Vrije tijd

KV Vooruitzicht levert vijf kampioensteams

OLDENZAAL -  Wat een superprestatie heeft KV Vooruitzicht geleverd in hun 50-jarige jubileumjaar. Zowel de jeugd, het eerste, vierde, zesde en zevende team wisten genoeg punten te behalen om het kampioenschap binnen te slepen. Dit is een unieke en geweldige prestatie in het feestjaar van de vereniging. 

De jeugd schoot dit jaar in klasse B en wist alle wedstrijden te winnen. Hierdoor werden ze al één wedstrijd vantevoren kampioen. Met uiteindelijk vijf punten voor op de nummer twee mocht het feest dan ook echt gevierd worden. In dit team zitten: Max Oude Engberink, Evy Oude Engberink, Bram Schopman, Dean Wekking, Guus Hoogstra en Jelle Reinink.

Ook het eerste team wist alle wedstrijden te winnen. Zij wisten genoeg punten te verzamelen waardoor ze al op tijd in de competitie doorhadden dat ze niet meer te verslaan waren. Uiteindelijk waren ze zelfs negen punten voor op de nummer twee. Hierdoor is het ook dik verdiend dat zij promoveren naar de hoofdklasse. Hier zijn zij als vereniging erg trots op en ze hopen dat ze ook daar veel punten mogen behalen. In dit team zitten: Rene Nieuwhuis, Mathieu Blenke, Bart Polhuis, Bas Ankone, Mirco Breuker, Luc Mensink, Max Oude Engberink, Sam Kolmschate en Maurice Klieverik.

Het vierde team had de laatste wedstrijd nog twee punten nodig om zich te mogen bekronen tot kampioenen. Zij moesten tegen de nummer drie gooien, dus het werd nog een spannende wedstrijd. In dezelfde klasse moest het vijfde team gooien tegen de nummer twee, dus de hoop was dat zij daar nog een aantal punten van weg konden snoepen. Het vierde team wist te winnen met 2-1 en het vijfde pakte alle drie de punten af van de nummer twee. Hierdoor werd het kampioenschap nog makkelijk met vier punten voorsprong binnengehaald. In dit team zitten: Jeanique Breuker, Lars Ankone, Rene Breuker, Tonnie Ankone, Finn Gervink, Kelvin Hemme, Nick Wekking, Evy Oude Engberink en Linda Hemme.

Ook het zesde team moest nog één punt halen om het kampioenschap veilig te stellen. Zij moesten het opnemen tegen de nummer twee, dus de directe concurrent. Het zesde hield het hoofd koel en schoot een goede wedstrijd. Met een 2-1 winst mogen ze zich met vier punten voorsprong kampioen noemen. Ook is dit team onverslagen geëindigd, ze wisten alle wedstrijden te winnen. In dit team zitten: Peter Nordkamp, Guus Lemmink, Robert Vos, Leo Nordkamp, Benno Monfils, Gerald Velthuis, Harold de Wolde, Dennis Mensink en John Bergink.

Als laatste is ook het zevende team van KV Vooruitzicht kampioen geworden. Ook zij waren al één wedstrijd vantevoren kampioen doordat zij drie punten hebben behaald en de nummer twee punten heeft laten liggen. Uiteindelijk zijn zij met vijf punten voorsprong op de nummer twee op de eerste plaats geëindigd. In dit team zitten: Jan Geisink, Guus Goosink, Rene Lemmink, Haiko Pierik, Toon Peters, Marcel Haring o/g Brugger, Marcel Oude Engberink, Jeroen van Straaten, Gerard Luttikhuis en Erik Schopman.

KV Vooruitzicht feliciteert alle kampioenen met dit geweldige resultaat.

Naast deze kampioenen heeft KV Vooruitzicht de laatste wedstrijd ook aandacht gegeven aan het 50- jarig jubileum. KV Vooruitzicht heeft zes jubilarissen in het zonnetje gezet die maar liefst 50 jaar lid zijn. Dit zijn Gerard Luttikhuis, Roy Luttikhuis, Leo Nordkamp, Bennie Beuvink, Gerard Klieverik en Toon Klieverik. Daarnaast zijn ook de zeven jubilarissen die 40 jaar lid zijn in het zonnetje gezet. Dit zijn Rene Lemmink, Guus Goosink, Maurice Klieverik, Rene Olde Riekerink, Roy Kuipers, Nick Wekking en Peter Nordkamp.

Allen gefeliciteerd met deze ontzettend mooie mijlpaal en op naar nog vele mooie jaren bij KV Vooruitzicht.