Sport & Vrije tijd

Kinderactiviteiten OKids in meivakantie

OLDENZAAL - In 2023 was het alweer tien jaar geleden dat Stichting OKids opgericht werd en dat is een reden voor een feestje. Deze meivakantie kunnen kinderen avonturen van een oud typetje uit de afgelopen tien jaar herbeleven. In de voorjaarsvakantie zou agent Gadriel het feestje verpesten, maar lukte het de kinderen om haar weg te houden. In de meivakantie dreigt ze opnieuw langs te komen om het feest te verpesten. Een nieuw verhaal dat verteld wordt middels sport en spel. Tussen de middag is er een gezamenlijk lunchmoment en een knutseluurtje.

De activiteit staat gepland op woensdag 3 mei in de gymzaal van basisschool de Drie-eenheid aan de Meijbree 11 van 10.00 tot 16.00 uur en is voor alle basisschoolkinderen (adviesleeftijd 5-10 jaar). Ouders en verzorgers bepalen zelf hoeveel ze de activiteiten waard vinden. Er zijn geen verplichte deelnamekosten, maar een vrije gift wordt op prijs gesteld. In verband met capaciteit is het wel belangrijk om uw kinderen via www.oldenzaalkids.nl op te geven (via pagina meivakantie).

Naast de thema-activiteit op 3 mei is er ook een dagactiviteit zonder verhaal op woensdag 26 april, eveneens van 10.00 tot 16.00 uur. Voor beide activiteiten worden kinderen gevraagd een eigen lunchpakketje en zaalschoenen mee te nemen. Kinderen die in de meivakantie bij OKids zijn geweest, kunnen op vrijdag 5 mei ook mee naar het Aquadrome in Enschede. Hiervoor wordt wel een bijdrage gevraagd.

Alle activiteiten van OKids in en na de meivakantie (buitenspeelclub en wandelvierdaagse) staan op de website van OKids op de pagina meivakantie. Hier kunnen kinderen ook opgegeven worden. Dit kan ook door een bericht te sturen naar inschrijven@oldenzaalkids.nl of te bellen met 06-22880760.

Activiteiten OKids meivakantie 2024
Zaterdag 27 april
OKids bij Koningsdag, geen buitenspeelclub, centrum Oldenzaal, hele dag.

Woensdag 1 mei
OKids voorjaarsvakantie, gymzaal van Drie-eenheidsschool a/d Meijbree 11, van 10.00 tot 16.00 uur.

Zaterdag 4 mei
OKids buitenspeelclub, parkeerplaats 1 van het Hulsbeek, t.h.v. de ingang voor fietsers, ongeveer tegenover de waterzuivering, van 10.00 tot 11.30 uur.

Woensdag 8 mei
OKids voorjaarsvakantie, gymzaal van Drie-eenheidsschool a/d Meijbree 11, van 10.00 tot 16.00 uur.

Zaterdag 11 mei
OKids buitenspeelclub, parkeerplaats 1 van het Hulsbeek, t.h.v. de ingang voor fietsers, ongeveer tegenover de waterzuivering, van 10.00 tot 11.30 uur.

Zaterdag 18 mei
OKids uitje, geen buitenspeelclub, op uitnodiging voor mensen met een kleine beurs, hele dag.

Zaterdag 25 mei & 1, 8 en 15 juni
Boescoolfitcursus, OKids buitenspeelclub, parkeerplaats 1 van het Hulsbeek, t.h.v. de ingang voor fietsers, ongeveer tegenover de waterzuivering, van 10.00 tot 11.30 uur.

Informatie over voorjaarsvakantie: oldenzaalkids.nl/meivakantie-2024/ Informatie over buitenspeelclub: oldenzaalkids.nl/club

Informatie over Boescoolfit: www.boescoolfit.nl/sportaanbod/buitenspeel-club

Video over de buitenspeelclub: www.youtube.com/watch?v=UhmmB6obvR0