Sport & Vrije tijd

Geslaagd Weekend bij O.C.V. De Markloawen in Hotel Het Landhuis

OLDENZAAL - Het Jeugdgala was een groot succes voor Jeugdgravin Linde en Jeugdgraaf Finn onder leiding van de Jeugdcommissie begeleidt door Jan Mulder voor het geluid en licht. 

Verschillende scholen met hun hoogheden hebben het Jeugdgala bezocht; De Bongerd, De Maten, De Nutsschool, De linde (locatie Thij en de Essen). Graaf Bjorn, Gravin Wendy en Sik Benno waren present en niet te vergeten alle kinderen die meededen of kwamen kijken. Om het feest compleet te maken was er voor iedereen ranja en chips. Jeugdcircus Tubantino trad op met allerlei mooie, spannende acts. Dit jaar mochten alle kinderen zelfs via een workshop zelf stunts uitvoeren. Zang en acts wisselde elkaar in een vlot tempo af, zodat veel kinderen mee konden doen. De Jeugdhoogheden spetterde van het podium af tijdens hun act. Iedereen die mee heeft gedaan kreeg een mooi speldje en een suikerspin van de jeugdhoogheden. Lijkt jou het nou ook leuk om mee te doen? Volgend jaar is er weer een jeugdgala en kan je je opgeven via jeugd@markloawen.nl

Op zondag na de optocht was het weer vanouds feest met een optreden van Wildfried Wildschwein en DJ Patrick werd de tent op de kop gezet. Op maandag was het voor de kinderen heerlijk vertoeven, lekker rondrennen en genieten van de ranja en chips verzorgt door de jeugdcommissie. Artiest Renee Schepers & Friends maakte de kinderen blij met haar muziek. De afterparty met DJ Marc maakte het feest compleet en een geweldig weekend bij de Broodkont! Tot volgend joar!