Sport & Vrije tijd

Fietstocht Black and White zondag 9 juni

OLDENZAAL - Supportersvereniging Black and White organiseert voor zondag 9 juni weer een fietstocht voor het hele gezin. En ook voor vrienden, vriendinnen, voor oma’s en opa’s, voor kinderen en kleinkinderen. Een fietstocht dus voor iedereen! En dit jaar voor het eerst ook voor scootmobiels!

Er is voor de fietsers een prachtige route via knooppunten uitgezet van ongeveer 40 kilometer. Voor de scootmobiels een dito prachtige route van ongeveer 20 kilometer. Start- en eindpunt is de kantine van Quick ‘20. Voor alle deelnemers is er een lunchpakket, zijn er twee stops en liggen er bij aankomst twee consumptiemunten klaar.

Deelname voor leden van Black and White is gratis. Niet-leden betalen € 10,00. Aanmelden kan tot en met vrijdag 7 juni via info@svblackandwhite.nl. Om 10.00 uur staat gratis koffie en thee klaar voor alle deelnemers. De fietsers kunnen starten tussen 10.00 en 11.00 uur.

De scootmobiels starten vanaf 10.30 uur. Net als twee jaar geleden is er ook dit jaar geen wedstrijdelement. Bedoeling is om er samen een mooie dag van te maken en te genieten van een prachtig rondje rondom en door de leukste gemeente van Nederland.

Uw reactie