Sport & Vrije tijd

De Wandel4daagse Oldenzaal daagt uit

OLDENZAAL - De 60e editie van de Wandel4daagse Oldenzaal heeft vorig jaar plaatsgevonden. Aan die editie hebben bijna 900 mensen meegedaan inclusief de deelnemers aan de Rolstoel3daagse van de Oldenzaalse zorginstellingen. Ze willen graag dat dit jaar weer meer mensen gaan meewandelen. Natuurlijk is er ook weer een Rolstoel3daagse.

De wandelcommissie: “We willen graag boven de 1000 deelnemers uitkomen, daar gaan we erg ons best voor doen.”
Vorig jaar viel de Wandel4daagse samen met het Streetsoccertoernooi. Door goed overleg is dat dit jaar gelukkig niet het geval, zodat ieder kind gewoon mee kan lopen.

Ze dagen leden van verenigingen (sport, carnaval, scouting, enzovoort) uit om als groep mee te lopen. Bij vooraanmelding met tien personen of meer geldt een groepstarief van € 4,00 per persoon. Daarbij is het heel mooi als de groep zichtbaar en herkenbaar is als zijnde groep. De scholen hebben de mogelijkheid gekregen om leerlingen en hun begeleider ook voor dit tarief te laten meelopen.

Hennie Maartens: “We dagen ook graag het Oldenzaalse bedrijfsleven uit om mee te wandelen. Bewegen is goed voor iedereen. Vier dagen achter elkaar samen wandelen is goed voor de teambuilding.”

Over de winacties en het nevenprogramma volgende week meer.
Nog even ter herinnering: de Wandel4daagse is dit jaar van 21 t/m 24 mei.

Het is weer bijna zover. Op 21 mei (dinsdag na Pinksteren) start de 61e editie van de Wandel4daagse Oldenzaal en op vrijdag 24 mei is de gezamenlijke intocht van deelnemers aan de Wandel4daagse en deelnemers aan de Rolstoel3daagse van de Oldenzaalse zorginstellingen.

Ook dit jaar gaan de wandeltochten weer door de mooie natuur rondom Oldenzaal. Voorzitter Hennie Maartens: “We werken nog aan de invulling van het randprogramma in samenwerking met onder andere Boescooltuur en de Muziekkoepel Oldenzaal.”

De inschrijving voor de Wandel- 4daagse is inmiddels geopend op zondag 21 april vlak voor de start van de verenigingendag waar ook de Wandel4daagse aanwezig was.

Routeontwerper Dennis Eidhof: “De routes zijn geschikt voor jong en oud. We hopen dus op deelname van kinderen, (groot)ouders en natuurlijk van iedereen die graag vier mooie wandeling wil maken door de Oldenzaalse natuur.”

Hennie Maartens: “Een extra uitnodiging voor alle nieuwe inwoners van Oldenzaal. Dit is een prima kans om de prachtige omgeving van Oldenzaal beter te leren kennen.”

Uw reactie