Sport & Vrije tijd

AGO wint tweede editie bedrijventoernooi!

OLDENZAAL - Na een voorzichtige, maar succesvolle start vorig jaar, stonden deze maand meer dan 100 enthousiaste boulers op de banen van de OJBV aan de Vondellaan. Ze waren samen met hun collega’s de strijd aangegaan in het Oldenzaals Bedrijventoernooi. Maar liefst 14 bedrijven streden om de fel begeerde wisselbeker.

Donderdag 14 september werden de eerste drie rondes afgewerkt. Voor sommige spelers was het de eerste kennismaking met de sport, anderen hadden ook bij de vorige editie al meegespeeld en wisten de ballen meteen dicht bij het butje te krijgen. Het enthousiasme onder de deelnemers was groot, er werd fanatiek maar ook sportief gestreden. “Leuk zo ook eens als collega’s bij elkaar te zijn”, “Wat is boulen toch een lekker spelletje”, “Wat hebben jullie toch een fantastische baan hier” en “Gezellig ook eens contact met andere bedrijven” waren kreten die veel gehoord werden.

De tweede avond, afgelopen donderdag werden de laatste drie partijen gespeeld. Het was spannend tot de laatste minuut, maar uiteindelijk waren er twee doubletten die alle 6 wedstrijden wisten te winnen, waarbij een team van de Engel net zijn meerdere moest erkennen in het team van Bravo Beveiliging.

Het was muisstil toen de bedrijvenprijzen werden bekendgemaakt. De teams van TVT kregen een beker voor de 4e plaats, de Hubo kan weer een beker voor de 3e plaats op de servicebalie zetten, in de Engel staat de beker voor de 2e plek tussen de honderden biertjes. De wisselbeker ging onder luid applaus, naar de teams van de AGO. Zij hadden ook vorig jaar deze beker al weten te veroveren.  De mensen van de OJBV kijken terug op een geslaagd toernooi: “Fijn zoveel jongeren te zien genieten van het spel, er zijn mensen bij die al hebben toegezegd mee te doen aan ons toernooi op 8 oktober. En de enthousiaste verhalen van de deelnemers zal vroeg of laat ook wel een aantal nieuwe vaste leden zorgen, die zijn van harte welkom bij onze groeiende OJBV!”, aldus de vrijwilligers van de OJBV.

Volgend jaar september organiseert de OJBV de derde editie!l