Algemeen

Maak kans om je aankoopbedrag terug te ontvangen in Oldenzaalse cadeaubonnen

Winactie: Oldenzaal betaalt je rekening!

OLDENZAAL - De derde editie van ‘Wij betalen je rekening’ gaat van start op 19 maart. De speciale actie waar bezoekers van centrum Oldenzaal de aankoopbon kunnen inleveren en daarmee hun aankoopbedrag terug kunnen winnen in Oldenzaalse cadeaubonnen. 

De lente is bijna begonnen! Lekker naar buiten en de zon op je huid te voelen. Tijd om de stad in te gaan en de nieuwste voorjaarsmode te scoren of om een terrasje te pakken.

Winactie

De winactie is vrij eenvoudig. Je bezoekt één van de vele Oldenzaalse ondernemers en bij betaling ontvang je het deelnameformulier. Op dit formulier vul jij je adresgegevens in en voegt de kassabon toe.

Dan deponeer je het formulier in de daarvoor bestemde actiebakken en wellicht ben je dan één van de winnaars die het aankoopbedrag in Oldenzaalse cadeaubonnen terug ontvangt. Deze bijzondere winactie loopt nog tot en met 22 april 2023.

Actiebakken

Waar kun je deze actiebakken vinden? Deze staan bij Oldenzaal Promotie, bij Schuurman Schoenen, Herenmode Olde Weghuis, middenin Winkelcentrum de Driehoek en in Winkelcentrum de Vijfhoek.

Winnaars

Iedere week krijgt één winnaar het totale aankoopbedrag in Oldenzaalse cadeaubonnen terug en drie winnaars hun aankoopbedrag tot € 100,- in Oldenzaalse cadeaubonnen. Iedere woensdag gaan ze de prijswinnaars trekken. De eerste trekking is op woensdag 22 maart. De winnaars worden bekend gemaakt op de Facebookpagina ‘Centrum Oldenzaal’ en op de website www.uitinoldenzaal.nl.

Oldenzaal Promotie

Stichting Oldenzaal Promotie is verantwoordelijk voor de citymarketing van Oldenzaal en beheert de Tourist Info aan de Grootestraat 35-37 in Oldenzaal.

Meer weten? Kijk op www.uitinoldenzaal.nl/wijbetalenjerekening/

Uw reactie