Algemeen

Grootste slaapspecialist uit de regio opent nieuwe winkel

Van Gils Slaapcomfort

OLDENZAAL – Na een jaar van verbouwen en renoveren is sinds januari de fonkelnieuwe slaapafdeling bij Van Gils Wonen & Slapen geopend. Van slaapbanken tot badjassen, aan de Kleibultweg 48 in Oldenzaal kan men nu terecht voor de complete slaapoplossing. Daarbij staat het nieuwe Van Gils Slaapcomfort team klaar voor deskundig advies op maat.

Van beddenzaak naar slaapspecialist

Tevreden lopen Elke Kienhuis en haar collega’s van het nieuwe team van Van Gils Slaapcomfort over de slaapafdeling. “Sinds de opening horen we regelmatig terug hoe mooi het is geworden. Veel mensen wisten niet hoe groot het hier was. Nu de hoge wanden weg zijn is het overzichtelijker, dan komt dat meer naar voren. Er komt nog een royale afdeling met slaapbanken en dan is alles afgerond. Met de nieuwe slaapwinkel hebben wij alles wat bij een bed hoort. Dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden en een uitgebreide textielafdeling tot badjassen aan toe.

Dat is nergens in Oost-Nederland en die mogelijkheden bieden wij graag aan de consument.” De nieuwe slaapwinkel valt dan ook in de smaak bij de bezoekers. “Wat echt opvalt is dat wij in een beddenzaak staan die al decennialang oud is. Maar sinds november komen er veel consumenten die zijn doorgestuurd door mensen die hier eerder zijn geweest. Voorheen moesten we het echt hebben van de woon-boulevard. Nu is het echt mond-op-mond-        reclame. Dat komt ook door de nieuwe personeelsleden die actief bezig zijn met het vak.       Zij hebben de kennis om goed te helpen en adviseren. Mensen die hier eerder waren zijn nu positief verrast over wat ze zien en hoe ze worden geholpen. Het is mooi om te zien    dat je nu meer een adviseur bent dan een verkoper. Slapen is een primaire levensbehoefte. Het heeft alles met mensen te maken, om overdag goed te functioneren zal je goed moeten slapen. Daarbij is het bed het meubel dat je het vaakst gebruikt. Van de        Nederlanders heeft 25 procent een slaapprobleem, dat is enorm. Met een op maat afgesteld slaapsysteem kan dat worden voorkomen. Bijvoorbeeld buikslapen is slecht voor de gezondheid. In 95 procent van de gevallen slaapt men op de buik omdat ze een verkeerd slaapsysteem hebben waarbij ze bijvoorbeeld hun schouders niet kwijt kunnen. Je ziet steeds meer mensen zich daar bewust van worden, zo zie je ook steeds meer wellnessruimtes in de slaapkamer. Mensen krijgen hier hulp en advies in de bewustwording en ondersteuning met het slaapsysteem. Van Gils Slaapcomfort heeft nu de grootste slaapafdeling van Oost-Nederland met voor ieder budget een passende oplossing.”

Op zoek naar de specialisatie

“Met ons nieuwe team willen we ons echt onderscheiden als de slaapspecialist met een adviserende rol. Innovatie, differentiatie en service staan daarbij voorop. Wij zoeken juist de specialisatie op. Eerder liepen mensen hier zelf rond en keken ze naar wat ze mooi vonden. Nu gaan we eerst om tafel en vragen we naar het huidige slaapsysteem, wensen, klachten etc. Eerst luisteren we goed en dan gaan we filteren voor de consument tot we samen uitkomen bij het juiste passende slaapsysteem. Net als bij een bril moet een bed ook echt passend zijn bij consument, we willen klachten voorkomen en geven advies op maat.

Vervolgens kijken we naar het plaatje, daarbij kunnen we alles creëren voor de klant. Van het hoofdbord tot de pootjes aan toe, samen met de klant gaan we samenstellen hoe het eruit komt te zien, afgesteld op wat ze nodig hebben. Het slaapsysteem kunnen we vervolgens helemaal aankleden met textiel, we hebben hier alles. De producten van Van Gils Slaapcomfort zijn heel specifiek, er zijn bijvoorbeeld slaapsystemen uit volledig natuurlijke materialen, met ventilatie en volledig biologisch afbreekbaar. We zijn een slaapspeciaalzaak geworden met bijvoorbeeld slaapbanken, slaapsystemen met instelbare bodems, slaapsys- temen voor jongeren en volledig verstelbare zorgbedden voor senioren die langer thuis      blijven wonen.” Van Gils Slaapcomfort beschikt over de meest duurzame topmerken zoals Haarhuis & Jansen, Styldecor, Hypnos, Viking, Revor, Tempur, Steel & Stockings, Van Os, Beka, Sofabed, Selecta, Mahoton, Business Class, Cinderella, Dommelin, Heckett & Lane, Beddinghouse, Kayori, Bella Donna , Formesse , Cassenz , Silvana , Texeler Wool, Dauny en Cawo.

Openingsacties

“De service is heel belangrijk. We nemen voor iedereen de tijd en als iets niet goed is komen we persoonlijk langs voor een passende op- lossing. Voor ons is het grootste compliment      wanneer we te horen krijgen van de consument dat ze nog nooit ergens zo goed geholpen zijn. Met tevreden en terugkerende klanten willen we met Van Gils Slaapcomfort een begrip in de regio zijn. Generatie op generatie kunnen consumenten hier terecht voor een slaapsysteem. Het hoeft niet heel ingewikkeld te zijn, voor slapen moet je bij Van Gils zijn”, aldus de enthousiaste slaapadviseurs. Bij Van Gils Slaapcomfort is iedereen altijd welkom, 7 dagen in de week vrijblijvend of op afspraak. Op afspraak levert de juiste persoon service        zonder wachttijden.

Om te vieren dat het concept van beddenzaak naar slaapspecialist nu helemaal klaar is zijn er leuke openingsacties!

Kom langs in de nieuwe winkel, kijk op de wbsite www.vangils.nl/winkels/van-gils-slapen en volg Van Gils op de socials.