Algemeen

Woensdag 31 januari 2024

Ondernemersavond in Oldenzaal met inspirerende sprekers en ‘Generatieverschillen op de werkvloer’ als thema

OLDENZAAL – Voor ondernemers die willen groeien organiseert SNS op woensdag 31 januari een ondernemersavond met inspirerende sprekers, waaronder HR-specialist Sheila Dilling. Het thema is ‘Generatieverschillen op de werkvloer’. De ondernemersavond is van 19.30 tot 21.00 uur bij SNS winkel aan de Oostwal 2 te Oldenzaal. Inloop is vanaf 19.00 uur en deelname is gratis. Tijdens de avond is er volop ruimte om vragen te stellen. Vanaf 21.30 uur wordt de ondernemersavond afgesloten met een netwerkborrel.

Generatieverschillen op de werkvloer

Generatieverschillen komen op de werkvloer vaak voor. Sterker nog: er zijn vaak zelfs vier generaties tegelijkertijd te vinden. Maar welke verschillen en overeenkomsten zijn er eigenlijk? Tijdens de inspirerende ondernemersavond op woensdag 31 januari wordt hier meer over verteld bij de SNS winkel in Oldenzaal. Sheila Dilling, HR-specialist van Penosa, geeft waardevolle tips over hoe je het beste kunt omgaan met generatieverschillen op de werkvloer. Deelname is gratis.

Hoe blijf je als ondernemer in ontwikkeling? Hoe kan je op een creatieve manier groeien? En hoe kun je leren van ervaren én startende ondernemers? Kom daarvoor naar deze inspirerende ondernemersavond.

Sheila Dilling

Sheila is HR-specialist bij Penosa: HR-partner voor het MKB in Twente. Ze brengt een schat aan ervaring met zich mee. Sheila vertelt over de uitdaging die een werkvloer met verschillende generaties met zich meebrengt. Ze gaat in op actuele onderwerpen in het HR-vakgebied en deelt waardevolle tips. Samen met de aanwezige ondernemers wil ze bruggen bouwen tussen generaties. Dat doet ze met een interactieve discussie: waar loop jij tegenaan en wat zijn jouw ervaringen? Tijd om ervaringen te delen en van elkaar te leren.

Aanmelden

Deelname aan de ondernemersavond op woensdag 31 januari is gratis. Meld je voor 24 januari aan door een mail te sturen naar snsbank.oldenzaal@sns.nl. Wees snel, want er is maar beperkt plek. Introducees zijn ook van harte welkom. Geef in de mail aan met hoeveel mensen je komt. Voor meer informatie kun je kun je mailen naar bovensaand e-mailadres, bellen naar 030-6333000, SNS Oldenzaal volgen op Facebook of langskomen in de winkel aan de Oostwal 2 te Oldenzaal. De winkel is geopend op maandag van 13.00 tot 17.30 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur.

De ondernemersavond

Ondernemers zijn van onschatbare waarde voor Nederland. Ze zorgen voor economische groei, innovatie en werkgelegenheid. Als ondernemer wil je vooral ondernemen en dan schiet al het andere er soms bij in.

Bij SNS vinden ze het belangrijk dat ondernemers zich blijven ontwikkelen. Zowel           zakelijk als privé. Daarom organiseren zij ondernemersavonden. Daarbij worden inspireren, leren en netwerken samengebracht.

Elke ondernemersavond heeft een thema, zoals bedrijfsovernames, verduurzaming in het bedrijfsleven of marketing en social media. Lokale ondernemers vertellen hun     verhaal en geven kennis, tips en tricks.

De ondernemersavonden worden altijd afgesloten met een netwerkborrel. Vind jij het leuk om andere ondernemers te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en te leren van andere ondernemers? Kom dan naar één van onze ondernemersavonden. Volg SNS Oldenzaal voor nieuwe ondernemersavonden.