Algemeen

23 - 24 - 25 juni

Kötter Living Outlet biedt mooie meubels tegen een zacht prijsje

OLDENZAAL - Kötter Living heeft een mooie woonwinkel aan de Ainsworthstraat. Vorig jaar kregen ze de kans om het pand aan de overkant van de straat erbij te huren. Hier hebben ze een outletwinkel gecreëerd. “Het is voor ons een prachtige aanvulling, omdat het magazijn er ook nog naast ligt,” legt Bas Kötter uit.

“Sinds vorig jaar zijn de meubelprijzen met 15 procent gestegen,” vertelt hij verder. “Mensen zijn kritischer, ze gaan meer vergelijken. Wij hebben hier een prachtige winkel; Kötter Living. Dat zit qua prijs in het middensegment. Met de outlet erbij kunnen we de klanten nog meer keuze bieden. We importeren daar speciaal meubels voor uit Indonesië, zoals eetkamertafels en -stoelen. Die worden per container geleverd, dus we hebben altijd grote voorraden.”

De grote outlet van ongeveer 2000 m² heeft ook showmodellen, demo- en beursmodellen en verkeerd ingekochte meubels. “Het zijn kwalitatief hoogwaardige meubels, maar soms zit er een klein foutje of krasje in. We hebben onder andere banken, stoelen, kasten, tafels en woonaccessoires.”

Op 23, 24 en 25 juni vindt er een grote magazijnverkoop plaats met hoge kortingen aan Ainsworthstraat 21. Dan kan je uiteraard ook direct een bezoekje brengen aan de outlet op nummer 31 en de woonwinkel op nummer 30.

Meer informatie vind je op www.kotterliving.nl.