Algemeen

Heropening Het Portaal vanaf 1 maart 2023

OOTMARSUM - Vanaf 1 maart 2023 heropent conceptstore Het Portaal aan het Kerkplein in Ootmarsum haar deuren met de nieuwe eigenaresse Monique Peters. Zij nam het stokje over van Dieneke van Deth, die de winkel ruim twintig jaar geleden begon. 

Het Portaal is voor de bezoekers een klein, sfeervol warenhuis in een nostalgische omgeving met een ruim assortiment aan kleding in het het midden- en hoogsegment, (woon)accessoires, servies van o.a. Bunzlau Castle, linnen en cadeaus. Het kledingassortiment bestaat uit verscheidende eigentijdse merken als Marc O’Polo, Saint James, Backstage, Black Label en Holebrook. Het Portaal is tevens het juiste adres voor accessoires zoals Nederlands ontworpen tassen van Keecie, Sticks and Stones, laarzen van Dubarry, schoenen van Ilse Jacobsen en wisselende collecties sieraden en unieke sjaals.

Naast de uiteenlopende collecties, wordt de sfeer van de winkel ook gewaardeerd door klanten. Er komen namelijk klanten uit de hele regio Twente, maar ook veel toeristen die na een tijd weer terugkeren en zich zelfs vaste klant mogen noemen.

Monique wil met Het Portaal veelal hetzelfde laten, maar met een likje verf en wat andere kleine aanpassingen Het Portaal toch een frisse look geven. Daarnaast wil ze ook actiever worden op o.a. Social Media met het promoten en showen van de nieuwste collecties.

Voor de heropening van Het Portaal is er een leuke actie. Op vertoon van de bon in Op en rond de Essen, Dinkelland Visie, De Glimlach of De week van Losser krijgt iedere klant van 1 tot en met 5 maart 10% korting op een aankoop naar keuze en ligt er een leuk cadeautje klaar!