Algemeen

De eerste winnaars van ‘Wij betalen je rekening’ zijn bekend!

OLDENZAAL - De hoofdprijs gaat naar Anja, die voor maar liefst € 370,00 aan herenkleding voor haar buurman heeft gekocht bij Olde Weghuis! Anja heeft haar aankoopbedrag in Oldenzaalse cadeaubonnen terug ontvangen. Wat ze met dit bedrag gaat doen? Shoppen met haar buurman natuurlijk! Veel shopplezier gewenst samen.  

Eén van de andere vier winnaars van ‘Wij Betalen Je Rekening’ is Jan! Jan heeft voor € 60,00 gewinkeld bij Schuurman Schoenen en gaat van zijn prijs een mooie bos bloemen voor zijn geliefde vrouw kopen.

De derde winnaar is Angelica en zij heeft flink geshopt bij Bloemsierkunst Marion en daarmee haar aankoopbedrag van € 70,00 terugontvangen in Oldenzaalse cadeaubonnen. Ze gaat hiervan spullen kopen om een krans te maken en om voor haar zieke vriendin een mooi bloemstuk te maken.

En de vierde winnaar van deze week is Marco uit Hengelo! Hij werkt in Oldenzaal en komt graag shoppen bij Morselt Mode. Hij dacht: ik neem dit gokje, beter dan naar het casino gaan.

Hiermee heeft hij geluk, want ook hij heeft een deel van zijn aankoopbedrag teruggewonnen t.w.v. € 100,00 aan Oldenzaalse cadeaubonnen.

Wil jij ook je aankoopbedrag in Oldenzaalse cadeaubonnen terugwinnen? Kom dan gezellig shoppen en eten in het centrum van Oldenzaal en lever het actieformulier in.

Voor meer informatie: www.uitinoldenzaal.nl/wijbetalenjerekening/

Oldenzaal Promotie
Stichting Oldenzaal Promotie is verantwoordelijk voor de evenementen & citymarketing van Oldenzaal en beheert de Tourist Info aan de Grootestraat 35-37 in Oldenzaal.

Meer weten?
Kijk op www.uitinoldenzaal.nl