Algemeen

Bakker Pinners tijdens bouwvak open!

OLDENZAAL - Alweer bijna één jaar staat Monique Schasfoort-Van Wietmarschen aan het roer van Bakker Pinners aan de Ootmarsumsestraat 41 in Oldenzaal. Monique was daarvoor jarenlang het gezicht in de bakkerij die tot zijn overlijden in 2014 bestierd werd door de ambachtelijke bakker Gerard Pinners.

Monique zegt: “De meesten kennen mij wel, aangezien ik al wat jaartjes in de winkel werk. Begonnen op een zaterdag bij Gerard Pinners, die al samenwerkte met bakker Wantia uit De Lutte. Ik vond het zo leuk dat ik maar gebleven ben! Bakker Wantia en bakker Van Benthem hebben hun krachten gebundeld onder de naam Twents Broodhoes in 2017. Vanaf 1 oktober 2022 ben ik de trotse eigenaar van de prachtige winkel en ik hoop iedereen snel te mogen ontvangen. Te beginnen in de bouwvak, want ook dan zijn we geopend!” 

Tijdens de bouwvak open

Tijdens de bouwvak is Bakker Pinners geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 08.00 tot 13.00 uur. Op zaterdag van 07.30 tot 13.00 uur. Een uitgelezen mogelijkheid om eens kennis te maken met Monique Schasfoort en de producten die ze verkoopt.

Heel tevreden

Over het verloop van het afgelopen jaar is Monique zeer tevreden: “Het gaat prima! Mijn twee medewerksters en ik hebben veel trouwe klanten. Maar ook het aantal nieuwe klanten neemt gestaag toe, we zien steeds meer nieuwe gezichten in de winkel. En dat is ook wat we graag willen, dat mensen ons overheerlijke assortiment eens komen proberen. De bouwvak, maar ook de periode daarna, is daarvoor een goede gelegenheid.” 

Assortiment

Bakker Pinners heeft een ruim assortiment aan lekkers met onder andere: diverse stokbroden, diverse rustique broodjes, het perfecte ontbijt, Vicorn volvezel, verse slagroomtaarten en divers gebak. Kijk op de website: bakkerijpinners.nl voor meer informatie of bezoek tijdens de bouwvak (of daarna) de winkel aan de Ootmarsumsestraat 41 in Oldenzaal.