Zakelijk

Vierde keer Golden Zoover Award voor Het Ros van Twente

LOSSER - Op 12 maart j.l zijn de Zoover Awards voor 2020 uitgereikt. Tot groot genoegen mocht Het Ros van Twente dit jaar wederom een Golden Zoover Award ontvangen. Het is voor de vierde keer op rij dat ze de prijs ontvangen. Dit jaar kreeg het hotel-restaurant zelfs een waardering van 9,6. Het eigenaarsechtpaar Anita Stappenbeld en John Berghaan is blij en trots dat de gasten hun inzet en gastvrijheid zo waarderen.

De Zoover Award is een publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de best gewaardeerde reisorganisaties en accommodaties. Normaal gesproken ontvangen de winnaars de award tijdens een feestelijke uitreiking, dit jaar werden de certificaten digitaal overhandigd.

Hotel-restaurant Het Ros van Twente is gevestigd in De Lutte. Het heeft 29 hotelkamers en suites, een ambachtelijk restaurant, bibliotheek, verschillende vergaderruimtes, midgetgolfbaan en een grote tuin van 4 ha. Het is bij toeristische gasten vooral geliefd om de rust en ruimte en gebruikt als uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten. Daarnaast heeft het hotel het hele jaar ook veel zakelijke gasten. Bedrijven reserveren vaak kamers voor hun medewerkers als zij voor langere perioden in de regio voor grote projecten bezig zijn.

Ook de afgelopen periode druppelden de reserveringen nog gewoon door. Toch kan het echtpaar niet wachten om de deuren weer volledig open te mogen stellen voor alle gasten. Ze kijken er naar uit om het restaurant weer als vanouds te laten bruisen. De plaatsing van de grote luxe tent in de tuin is al gepland. Vanaf Pasen kunnen de gasten daar weer gebruik van maken. Het bleek vorig jaar een groot succes voor de zomeravonden. De gasten waren vol waardering voor de diners met muziek.