Zakelijk

Van Gils Slapen

OLDENZAAL – Woonboulevard van Gils is het afgelopen jaar druk bezig geweest met verbouwen en renoveren om bezoekers opnieuw te inspireren. Verschillende nieuwe concepten zijn inmiddels uitgerold. Bij Van Gils Slapen is de complete verbouwing medio december afgerond. Om de benodigde ruimte vrij te maken is er momenteel een opruimingsuitverkoop van verschillende showmodellen. Daarnaast is er sinds april veel veranderd waardoor het echt de moeite waard is om even langs te komen.

Beter slapen is beter leven

Wie bij Van Gils Slapen op bezoek gaat treft een nieuwe slaapafdeling aan met nieuwe gerenommeerde merken. Een nieuw team van ervaren slaapspecialisten staat klaar om deskundig slaapadvies te geven. “Onze slaapspecialisten hebben meer dan twintig jaar ervaring in de slaapwereld. Daarmee kunnen zij een goed en eerlijk advies geven. Met mensen die op zoek zijn naar een nieuw slaapsysteem gaan zij eerst met een kop koffie aan tafel zitten om de behoeften te inventariseren. Op basis van dat ‘intakegesprek’ gaan de slaapadviseurs aan de slag om het beste slaapsysteem samen te stellen. Daarin wordt de consument geadviseerd. Bijvoorbeeld wanneer zij vragen om een hard bed en uit het gesprek blijkt dat zij al langere tijd schouderklachten hebben, dan zijn ze meer gebaat bij een zachte schouderzone. Wij hebben verstand van het slaapvak, en daarom gaan we de discussie aan om eerlijk advies te geven. Er zijn nog steeds veel winkels die bedden verkopen op basis van een aanbieding of een bed dat voor iedereen geschikt zou zijn, dat is makkelijke verkoop. Het is veel belangrijker om de consument echt te helpen met het juiste slaapsysteem. Dat zorgt ervoor dat ze ergonomisch goed en klachtenvrij kunnen blijven slapen. Daarom willen wij ons onderscheiden in het advies, een eerlijk advies is wat goed is”, aldus een van de slaapspecialisten. “Consumenten komen ook vanwege goed advies. Bijvoorbeeld verschillende profvoetballers en andere atleten zijn hier langs geweest. Dat zijn profs die helemaal met hun vak bezig zijn.

Slaap is een primaire levensbehoefte om zo gezond en fit mogelijk de dag door te komen. Beter slapen is beter leven. Ook andere mensen komen hier via mond-tot-mond reclame. Bijvoorbeeld mensen die horen en zien dat hun buurvrouw zich veel beter voelt sinds ze zonder klachten slaapt nadat ze bij Van Gils Slapen een nieuw slaapsysteem heeft samengesteld. Daar willen ze dan graag meer over horen. Dat is super leuk om als slaapadviseur mee aan de slag te gaan. Een eerlijk advies, dat is wat belangrijk is.”

Luxury bedding

Met een slaapwinkel van 3.000 m2, twintig jaar slaapervaring en de beste slaapadviseurs streeft Van Gils Slapen ernaar om de grootste slaapspecialist van Oost Nederland te zijn. In de winkel is nu een groot assortiment te vinden waaraan een nieuw segment is toegevoegd: luxury bedding. Dit zijn exclusieve en kwalitatief hoogwaardige bedden van onder andere Tempur, Viking, Hypnos, Steel & Stockings, Van Os Slaapkamers, Kayori, Styldecor, Revor en Dauny. Viking bedden zijn handgemaakt en ontworpen in Zweden. Ze maken ook alleen maar gebruik van Zweedse materialen, wat zorgt voor een ongekende kwaliteit en uitzonderlijk comfort.

Een nieuw bed is een investering in jouw slaapgenot en Van Gils Slapen biedt de mogelijkheid tot het samenstellen van jouw perfecte bed voor een goede nachtrust. Open je ogen en laat je inspireren. Bij Hypnos nemen ze hun verantwoordelijkheid serieus om u te helpen goed te slapen en beter wakker te worden. Hypnos bedden worden op een volledig duurzame wijze gemaakt van natuurlijke materialen. Hypnos heeft talent voor het maken van comfortabele, stijlvolle bedden om uw welzijn te verbeteren. Geniet van een ontspannende nachtrust op een op maat gemaakt bed dat geheel bij je past. Het prachtige Zwitserse merk Dauny sluit geen compromissen wat betreft materiaal en verwerking. Dauny dons- en verenproducten worden in Zwitserland geproduceerd en de strenge kwaliteitscontrole geschiedt volledig naar Zwitserse criteria. De producten van Dauny signaleren een positief levensgevoel, welzijn en genot. Want dekbedden en kussens van een uitstekende kwaliteit zijn beslissend voor een goede slaap. Bij van Gils Slapen kan iedereen terecht want voor elke budget is er een passend slaapsysteem te vinden. 

De slaapspecialisten van Van Gils staan u graag te woord om u te helpen bij uw zoektocht naar de perfecte nachtrust!