Zakelijk

Spaaractie de Vijhoek verlengd tot en met 22 oktober 2022

OLDENZAAL - Bezoekers van het vernieuwde winkelcentrum de Vijfhoek kunnen sinds 5 september jl. sparen voor allemaal leuke prijzen. De Spaaractie zou eindigen op 26 september, maar de ondernemers van de Vijfhoek hebben besloten om de Spaaractie te verlengen tot en met aanstaande zaterdag 22 oktober! Dit om de bezoekers tegemoet te komen zodat iedereen de kans krijgt om een volle stempelkaart bij elkaar te sparen.  Hiermee zijn leuke prijzen te winnen. De Spaaractie is niet de enige leuke actie de de Vijfhoek dit najaar voor haar bezoekers in petto heeft.

De Vijfhoek Spaaractie

Alle winkels in de Vijhoek doen mee aan de Spaaractie. Voor elke 10 euro die bezoekers bij een van de winkels in de Vijhoek uitgeven krijgen zij een stempel. Vanaf 10 stempels kunnen zij al kans maken op leuke prijzen. Op deze manier kunnen de bezoekers gericht sparen en worden ze uitgedaagd om zoveel mogelijk stempels te verzamelen. De bezoekers kunnen hun stempelkaart inleveren bij de winkels tot en met zaterdag 22 oktober a.s. Er zal daarna contact worden opgenomen met de winnaars. De winnaars kunnen hun prijzen ophalen bij het uitgifte punt in de Vijfhoek.

Prijzen

Met de Spaaractie zijn verscheidende leuke prijzen te winnen zoals:

10 stempels = kans op 1 van de 10 cadeaubonnen t.w.v. € 25,-
15 stempels = kans op 1 van de 10 borrelpakketten t.w.v. € 25,-
20 stempels = kans op 1 van de 5 gevulde shoppers t.w.v. € 50,-
25 stempels = kans op 1 van de 5 kleding cheques  t.w.v. € 50,-
Volle spaarkaart = kans op een tuinset t.w.v. € 750,-

Bezoekers de Vijfhoek in het zonnetje gezet met verschillende activiteiten

Naast de Spaaractie hebben de ondernemers van de Vijfhoek tot en met december nog meerdere leuke activiteiten opgezet om de bezoekers in het zonnetje te zetten. 

„Iedereen wil wel eens in het zonnetje gezet worden of een prijs winnen. Vooral in deze ’barre tijden’ wil iedereen wel eens wat leuks. Daar doen we het voor. En om de bezoekers, na de coronajaren, weer te laten ervaren hoe het is om in het winkelcentrum te winkelen in plaats van online. De beleving en service naar de mensen toe, het proberen van producten en stellen van vragen; dat is persoonlijker en krijg je online niet”, aldus Maja Veldhuis-Nijhof van Vako Kantoorboekhandel.  „Daarom hebben we, net als met de opening, veel activiteiten om          bezoekers het fysiek winkelen en de gezelligheid en beleving daarvan te laten ondervinden. Het is ook een gunactie: het gunnen en steunen van de plaatselijke ondernemers door lokaal te winkelen. 

Tot en met het einde van het jaar is er een vol en leuk programma. Zo komen er naast de Spaaractie onder andere nog een kunstactiviteit, living statues, standwerkers, Rad van Fortuin, een puzzelmaand, Pietenprogramma en een ’pin en win’ actie. De activiteiten zijn verspreid over verschillende weekenden zonder verplichte deelname. Er is voor elke doelgroep wel wat. Zo is er op 8 oktober nog een meet and greet met Spider-Man en Frozen’s Elsa & Olaf. Alles wordt gratis aangeboden door de ondernemers van de Vijfhoek. 

Elke activiteit komt in de Glimlach te staan en ook op de Facebookpagina van de Vijfhoek staat het laatste nieuws”, verteld Maja enthousiast.