Zakelijk

Salon Wim verhuist naar Zuidwal

OLDENZAAL - Wim Lasonder en zijn vrouw Anneke gaan per 26 juni Salon Wim voortzetten in een nieuwe studio aan de Zuidwal 47, onder hun woning. In de huidige salon aan de Bisschopstraat 11A zal het licht dan na vijf jaar uitgaan. Aan de Zuidwal is de nieuwe studio inmiddels ingericht.

Wim is al zo’n 44 jaar kapper, als carnavalist moet hij dat een mooi getal vinden! Van die 44 jaar is hij 33 (!)  jaar in de Vijfhoek gevestigd geweest. En over vijf gesproken: dat is het aantal jaren dat Salon Wim aan de Bisschopstraat is gevestigd.

Wim: “De zaak loopt hier prima, hoor! Maar Anneke en ik hebben samen een strategische keuze gemaakt. Ik ben nu 60 en wil nog graag een aantal jaren doorwerken, maar het is voor ons veel prettiger om de zaak aan huis te hebben. Als je een loos half uurtje hebt, ben je gewoon bij huis, op deze locatie ben ik van acht tot zes van huis. En: als ik over een aantal jaren wil afbouwen is dat op die plek veel gemakkelijker in te vullen.”

Wim heeft een vaste klantenkring en hij weet zeker dat die hem wel zal volgen. Wim: “Voor de klanten verandert alleen de locatie. Parkeergelegenheid is er beschikbaar en ik kan mijn tarieven wat verlagen, simpelweg omdat mijn huisvestingskosten van de zaak minder worden, daar mogen mijn klanten ook van meeprofiteren.”