Zakelijk

De Boeskool wordt ‘Nog Mooier’

Op dinsdag 13 augustus opent ‘Nog Mooier by Shannon’ haar deuren voor iedereen die zijn haar door Shannon of Katja nog mooier wil laten maken. Een droom gaat hiermee in vervulling. De grand opening zal plaatsvinden op vrijdag 16 augustus. 

In de zaak is een speciale barbierhoek voor mannen gerealiseerd waar te gekke kapsels worden gecreëerd. Voor de dames is er een uitgebreide keuze in kleuren en zijn mooie haarwerken beschikbaar voor extra lengte of volume in het haar. In de stoelen van de salon, waarin de haren gewassen kunnen worden, kunt u heerlijk ontspannen doordat gelijktijdig met het wassen uw rug gemasseerd kan worden.

Met trots kan Nog Mooier by Shannon u vanaf september ook laten genieten van de nieuwste zonnebank. Deze zonnebank zorgt niet alleen voor een prachtige bruining, maar ook voor een verbeterde huidconditie door de toepassing van Collatan lampen. Deze lampen hebben bewezen bij te dragen aan de verjonging van de huid en een verbeterde huidconditie.

Nog Mooier by Shannon is gevestigd aan de Bisschopstraat 11A. U bent van harte welkom met of zonder afspraak. Mocht u het toch prettig vinden om een afspraak te plannen dan is dat mogelijk via de website en app van 1kapper. Daarnaast kunt u Nog Mooier by Shannon ook op Facebook en Instagram vinden.

Voor de Boeskool is Los heeft de salon een speciale actie. Tegen inlevering van de kortingsbon in deze krant ontvangt u 25% korting op een haarproduct naar keuze.