Uitgaan & Cultuur

Zomerconcert Stadsjongenskoor Oldenzaal
Let all men sing!

OLDENZAAL - Het Stadsjongenskoor is ontzettend blij om dit coronajaar zingend af te sluiten voor publiek! De jongens, jongemannen en de heren van Esquire geven op zondag 4 juli om 19.00 uur voor het eerst sinds december 2019 weer een echt concert in Cultureel Centrum De Hof in Oldenzaal.

Stadsjongerenkoor Oldenzaal

Let all men sing! Met deze tekst opent het Jongemannenkoor op sprankelende wijze dit bijzondere Zomerconcert. Laat alle mensen zingen!  Want wat hebben alle koren over de hele wereld op een houtje moeten bijten het afgelopen anderhalf jaar. Tijdens de lock downs werd er niet ‘live’ gerepeteerd maar de jongens van het Stadsjongenskoor lieten zich niet kisten. Ze kregen online zanglessen en leerden veel nieuwe liedjes.

Er gelden nog wel wat coronabeperkingen. Daarom zijn de 100 plaatsen op 1.5 meter in de kerk bestemd voor familie en Vrienden van het Stadsjongenskoor. Het grote publiek kan thuis van het concert genieten via de live-stream voor slecht € 5,

Het Stadsjongenskoor staat onder leiding van dirigent Mariette Effing en de pianobegeleiding is in handen van Dennis Vallenduuk.

Ga voor de online kaartverkoop van de live streaming naarde website www.podiumplein.nl