Uitgaan & Cultuur

Zomeravondwandeling door het Dal van de Mosbeek

MANDER - Vanavond, woensdag 28 juli, organiseert Landschap Overijssel een Zomeravondwandeling door het Dal van de Mosbeek. ’s Avonds heerst er een bijzondere stilte en kalmte in de natuur. Toch is er heel veel te zien én te horen. Ervaar het avondgloren terwijl onze gidsen vertellen over het landschap en je meenemen naar onverwachte plekjes in het Dal van de Mosbeek.

De foto is gemaakt door fotograaf Marco Gerritzen

Aanmelden

Ga je mee met deze wandeling? De starttijd ontvang je na aanmelding. De wandeling is in de avond en duurt zo’n 2,5 uur. De kosten zijn € 5, - per volwassene en € 2,50 per kind. Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas gratis mee. Tip: trek stevige schoenen aan.

Ben je nog geen donateur?

Donateur worden is een prachtige manier om het werk van Landschap Overijssel te steunen. En het is belangrijk, want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. Donateur worden kan al vanaf €20,- per jaar. 

Voor meer informatie https://www.landschapoverijssel.nl/financiele-steun/word-donateur

Rekening houden met corona 

Tijdens de wandeling houden we 1,5 meter afstand van elkaar. Per wandeling kunnen er daarom een beperkt aantal mensen mee. Wil je mee, dan meld je je vooraf online aan. Zonder aanmelding kun je niet mee. Hoest je, ben je verkouden of heb jij of een gezinslid koorts, blijf dan thuis.

Praktische informatie

De zomeravondwandeling door het Dal van de Mosbeek is woensdagavond 28 juli. Het start bij Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander. Ga voor aanmelden naar www.landschapoverijssel.nl /activiteiten en meld je online aan. Na je aanmelding ontvang je de exacte starttijd. De bijdrage voor deze wandeling is € 5,-, kinderen € 2,50.  Donateurs van Landschap Overijssel mogen gratis mee op vertoon van hun ledenpas. Vergeet je niet je pas mee te nemen?