Uitgaan & Cultuur

Stationsrestaurant opent haar deuren weer

OLDENZAAL - De Werkwijzer is door de coronamaatregelen beperkt open geweest. Het restaurant bij het NS station kon geen gasten ontvangen. Vanaf maandag gaat het restaurant weer open. 

Directeur Tonnie Harmelink: “Vanaf het begin van de corona is de hoofdvestiging 6 weken gesloten geweest, maar vanaf dag 1 hebben alle medewerkers de schouders eronder gezet om de locatie aan de textielstraat zo snel mogelijk weer open te krijgen. Dit is ons ook gelukt!”

Tonnie gaat verder: “Het restaurant daarentegen moest worden gesloten, waarbij wij ons hebben gericht op afhaal- en bezorgdiensten. Door de versoepeling van maatregelen zijn we vanaf maandag 7 juni eindelijk weer open en serveren we vanaf 11 juni ons 3 gangen menu. Dit vieren we met een feestelijk menu! Graag verwelkomen we u weer in ons restaurant. Om dit te vieren doen we dit met een heerlijk aspergemenu.”

Bij binnenkomst ontvangen de gasten een glas prosecco en een verfijnde amuse van asperge met een blokje gelakt buikspek.

De Werkwijzer

De Werkwijzer is van origine een leerwerkbedrijf die in het gebied van Noord Oost Twente mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteuning biedt op het gebied van arbeidstraining, arbeidstoeleiding en dagbesteding.

De Werkwijzer is er voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Inwoners van Noord Oost Twente die recht hebben op ondersteuning om als gelijkwaardig inwoner zo zelfstandig mogelijk in de samenleving te kunnen participeren.

De Werkwijzer biedt een ruim scala aan werkzaamheden die zoveel mogelijk in de samenleving staan. Bijvoorbeeld het stationsrestaurant in Oldenzaal, de bedrijfskantine in het stadhuis, de klussendienst, de voedseltuin, de boerderij van De Werkwijzer en de samenwerking met Zorggroep Sint Maarten.