Uitgaan & Cultuur

Paltival, het leukste festival voor kinderen, is terug van weggeweest

OLDENZAAL - Goed nieuws. Alle ridders, prinsessen en superhelden in spe kunnen op zondag 5 september dit jaar hun fantasie weer de vrije loop laten. Het leukste festival voor kinderen van 2-8 jaar, dat plaatsvindt in de stadstuin naast het Palthe Huis in Oldenzaal, gaat dit jaar weer door! Coronaproof, maar niet minder leuk. Paltival staat garant voor een dag vol plezier.

Paltival

Cultureel genieten met je kids

Hè hè, het kan weer. In 2017 was de eerste editie van het festival en ook in 2019 was het spektakel een groot succes. Dit jaar gaat alles i.v.m. de maatregelen rondom COVID-19 net iets anders. Voor €6,50 stap je in een fictieve koets, waarmee je naar een aantal verrassende voorstellingen en workshops rijdt welke plaatsvinden in de buitenlucht of een half open tent. Een magisch ritje met vaste zitplaatsen, afgestemd op de leeftijd van de kinderen die meegaan.

Frisse oren, spekkies met prik en op de thee bij mevrouw Palthe

Je kunt het zo gek niet bedenken. De verbeelding van kinderen wordt deze dag op allerlei manieren gevoed. Denk aan dans, muziek, theater en workshops. Er is genoeg om uit te kiezen, dus dat wordt een dolle rit! Bezoekers mogen hun eigen eten en drinken meenemen naar het festival, maar er is ook een mogelijkheid om een knapzak te reserveren met een lekker tussendoortje of lunch. En natuurlijk is prinses Paltival er dit jaar ook weer bij.

Ga je mee met de koets?!

Bekijk het volledige programma op de website www.paltival.nl en bestel snel je kaartje via Stadstheater de Bond: www.stadstheaterdebond.nl