Uitgaan & Cultuur

Ontdek het theaterprogramma van Stadstheater De Bond

OLDENZAAL - De theatersector heeft net als vele andere sectoren nog steeds van doen met de geldende corona-maatregelen, maar dat mag de pret niet drukken. De theaterdeuren mogen weer open en ook Stadstheater De Bond rolt de rode loper uit en presenteert haar theaterprogramma. De programmaflyer gaat huis-aan-huis in de gemeente Oldenzaal en het programma is tevens te bekijken op de website www.stadstheaterdebond.nl.

Op de cover van de programmaflyer staat cabaretier Thijs Kemperink. Een graag geziene gast in het Oldenzaalse theater en hij verschijnt komend seizoen twee keer ten tonele; één keer solo en één keer samen met muzikant Erwin Nyhoff. In het cabaretrijtje zijn voor dit najaar o.a. ook Veldhuis & Kemper, Helligen Hendrik, Youp van ’t Hek, André Manuel en Pieter Derks toegevoegd.          

Show-spektakel is er van Zoutmus en hun onnavolgbare wereld, Slapstick neemt het publiek mee naar ‘The Roaring Twenties’ en de mannen van Percossa zijn de 'Rebels of Rhythm'. Op muzikaal vlak zijn er o.a. tributes van Creedence Clearwater Revival, Leonard Cohen en The Eagles. Het totale aanbod incl. toelichtingen en trailers is te vinden op de website van het Oldenzaalse theater.

Kaartverkoop

De kaartverkoop start op woensdag 1 september om 10.00 uur. Bondgenoten kunnen vanaf zaterdag 28 augustus kaarten kopen. Kaarten bestellen kan via  www.stadstheaterdebond.nl, telefonisch via 0541 53 63 00 of op afspraak bij de theaterkassa.