Uitgaan & Cultuur

Muzikale zomeravonden
Iedere woensdag in Oldenzaal - 3 augustus Jesse en Sep Eshuis

OLDENZAAL - Ben je ook zo aan het genieten van deze heerlijke zomer? Alles mag en kan weer! Check eens het superleuke woensdagavondprogramma en doe mee! De muzikale zomerse avonden, zijn een groot succes. Ben jij al geweest? Even met je vrienden een drankje doen op het terras. Met je familie uit eten. Of, gewoon naar de Groote Markt om de achtergrondmuziek te beluisteren. Oldenzaal, jouw plek. 

Iedere woensdag in de zomervakantie staat in het teken van live muziek. Heerlijk op het terras terwijl er ondertussen op de achtergrond, bands en muzikanten hun muzikale talenten over de Groote Markt laten klinken. En dit alles is gecentreerd rondom de beroemde Marktsteen van Oldenzaal. Dé plek. 

Woensdag 3 augustus
Sep & Jesse
19:30-21:30

Tijd om lekker mee te zingen met het lied van ‘Oldenzaal, jouw plek!’ van de jongens van Eshuis. Op diverse plekken in de stad en op social media heb je het heerlijke, zomerse nummer vast en zeker wel voorbij zien komen.

Heb je het nog niet gezien? Bekijk de videoclip of één van de vijf filmpjes via de sociale media kanalen van uit in Oldenzaal of centrum Oldenzaal! We weten zeker dat jij je er vast en zeker wel in herkent Glimlach! Dat gevoel! ‘Goei’ndag en komt erin!

Op 3 en 31 augustus ligt de tekst van het lied ‘Oldenzaal, jouw plek!’ van de jongens van Eshuis op de tafels, van de horecagelegenheden aan de Groote Markt in Oldenzaal.

Woensdag 10 augustus
Dark Fluit
19:30-21:30

Woensdag 17 augustus
Geen artiest i.v.m. Boeskool is Lös

Woensdag 24 augustus
O nee, ook dat nog
17:00-18:00 en 19:30-20:30

Woensdag 31 augustus
Sep & Jesse Eshuis
19:30-21:30 

Oldenzaal Promotie

Stichtingityst Info aan de Grootestraat 35-37 in Oldenzaal. Meer weten? Kijk op www.uitinoldenzaal.nl