Uitgaan & Cultuur

Meisjes met de Wijsjes in Stadstheater De Bond

OLDENZAAL - De Meisjes met de Wijsjes komen vrijdag 3 december naar Stadstheater De Bond. Zij brengen ijzersterke, vierstemmige zang, hilarische scènes en een virtuoze muzikant met zich mee. Een verfrissende wind van de enige echte Nederlandse Vocalpopgroep. Stoerder en gewaagder dan hun eerste show ‘Tegeltjeswijsheid’ schudden zij het brave imago van zich af met hun tweede theatervoorstelling MOERSTAAL. 

Een programma over communicatie in onze moerstaal, oertaal, gebarentaal, lichaamstaal, muzikale taal of juist gebrek aan taal… Begeleid door hun multi-instrumentalist brengen de Meisjes een breed repertoire aan Nederlandse nummers van artiesten als Marco Borsato, Boudewijn de Groot, Alain Clark, de 3JS en Anouk. Aangevuld met eigen werk van de Meisjes wordt alles uit de kast getrokken om je omver te blazen, te ontroeren en te verrassen.

Coronatoegangsbewijs

Op dit moment heeft de theatersector nog te maken met de geldende coronamaatregelen, opgelegd door de Rijksoverheid. Naast uw kaartje voor de theatervoorstelling moet u ook een coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Deze persoonlijke QR-code is te verkrijgen via de CoronaCheck-app. Op de website coronacheck.nl is alle benodigde informatie te vinden.

Kaartverkoop

Kaarten à € 22,50 (incl. consumptie) zijn te koop via www.stadstheaterdebond.nl of bij de theaterkassa, die telefonisch bereikbaar is van dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 16.00 uur via 0541-536300.