Uitgaan & Cultuur

Jeugdgala O.C.V. De Markloawen groot succes voor de Jeugdgravinnen Lotte en Mirthe

OLDENZAAL - Het Jeugdgala van O.C.V. De Markloawen was vorige week vrijdag bij Hotel Het Landhuis een groot succes onder leiding van de Jeugdcommissie en Jan Mulder voor het geluid en licht.

Allerlei scholen met hun hoogheden hebben het Jeugdgala bezocht; De Wendakker met Prins Lars en Prinses Loren, De Linde met Prins Senn en Prinses Anna en de Esch met  De Esch Prins Jord , Prinses Yfke en Page Joyce. Graaf Johnny, Gravin Brenda en Sik Richard waren present en niet te vergeten alle kinderen die er waren om mee te doen of te komen kijken.  Om het feest compleet te maken was er voor iedereen ranja en chips.

Jeugdcircus Tubantino heeft weer allerlei mooie en spannende acts neergezet. Zang en acts wisselde elkaar in een vlot tempo af, zodat veel kinderen mee konden doen. De Jeugd Gravinnen spetterde van het podium af tijdens hun act. De dans ontbrak ook niet deze avond, Lez kids heeft weer mooie dans act neergezet. Iedereen die mee heeft gedaan kreeg een mooi speldje van de Jeugdgravinnen.

Een hele grote verassing was wel dat Francis van Broekhuizen een optreden gaf, wat was het mooi om haar te horen zingen, een groot voorbeeld voor de jeugd. Iedereen wou na die tijd een handtekening en met haar op de foto.

Nu het Jeugdgala is geweest staan de Gala’s voor de deur. Hier zijn nog kaarten voor beschikbaar. De Gala’s zijn op 1 en 2 april. Mocht u nog kaarten willen bestellen, op 22 maart  kan men in de residentie Hotel Het Landhuis tussen 19.00 en 20.00 kaarten kopen van de galavoorstelling. U krijgt na de contante betaling direct de kaarten mee zodat er op de avond zelf geen wachtrij ontstaat bij de entree en snel naar binnen kunt om een kop koffie of een drankje te nuttigen voor de galavoorstelling begint. Of graag een mailtje naar info@hotelhetlandhuis.nl of bellen naar 0541-512495. Kaarten zijn voor leden €12,50 en niet leden €17,50.