Uitgaan & Cultuur

Jesus Christ Superstar door het themakoor Triple one

OLDENZAAL - Op zondag 2 april om 19.30 uur is er in de Mariakerk in Oldenzaal een uitvoering van Jesus Christ Superstar door het themakoor Triple one, in samenwerking met een aantal leden van Inspiration uit Boekelo en voor de laatste keer onder begeleiding van Han Schokker.

Op dit moment wordt er weer intensief gerepeteerd met zang en dans. Niet alleen moeten de stemmen kloppen maar ook de choreografie moet  tot in de puntjes worden uitgewerkt. De 25 leden van het koor zijn enthousiast en hebben er zin in. Er wordt serieus gerepeteerd, maar ook gelachen. Saamhorigheid is de sleutel en het familiegevoel staat hoog op het lijstje. Het is dan ook altijd gezellig op de repetities.

Naast het koor maken ook een aantal solisten hun opwachting. Een geweldige cast van hoog niveau. Zij weten heel goed de sfeer van het stuk tot uiting te brengen. Indrukwekkend, ontroerend, kippenvel. Het koor hoop in september 2024 het 50 jarig bestaan te mogen vieren en zijn trots dat dit jaar weer deze uitvoering van de prachtige musical van Adrew Ljoyd Webber ten gehore mogen brengen.

De toegang is gratis maar om de kosten te drukken is er een gelegenheid tot het geven van een vrijwillige bijdrage.

Triple One nodigt u dan ook van harte uit om te komen luisteren. Dit zal de laatste uitvoering zijn onder leiding van Han Schokker.

 

Triple One zoekt dan ook nog een enthousiaste dirigent-pianist (m/v) die, samen met ons mooie koor, de uitdaging aan wil gaan. Voor meer informatie kunt u mailen naar marianne@famsiers.nl