Uitgaan & Cultuur

Geslaagde Gala’s De Markloawen voor Gravin Brenda, Graaf Johnny
en Sik Richard

OLDENZAAL - Oldenzaalse Carnavalsvereniging O.C.V. De Markloawen houdt al jaren de naam hoog met de Gala’s. Dat bleek ook weer vorig weekend met een volle en gezellige zaal in residentie Hotel Het Landhuis. Het gevarieerde programma maakte de verwachtingen volledig waar. De bezoekers kregen een programma voorgeschoteld vol vermaak, plezier en entertainment. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. 

Het openingslied werd verzorgd door Jan Mulder en dochter Marjolein. Showdansgroep Lez Studio was zeer professioneel met een mooie, energieke dans. Zangnummers van Marjolijn Snijder, Toon, Toon & Olaf en de Confetties brachten een gezellige, vrolijke stemming in de zaal. De zaal was al warm gedraaid voor Jan Riesewijk die wederom een fantastische buut heeft neergezet. Zoals verwacht was er ook dit jaar weer een verassende act van de heren van de raad van 11. 

De optredens van de regionale buutreedners zoals Mathilde Geerds, Proat Paul, Koop Drost en Daniël Schmitz waren van een hoog niveau. De avond werd gepresenteerd door ‘ammekoarproater’ Marwin Wiggers en het geluid en licht werd verzorgd door Jan Mulder. Na afloop ging het feest nog even door met de afterparty. Dit jaar hebben Toon, Toon & Olaf de boel behoorlijk op de kop gezet. Jan en Marjolijn hebben het vuurtje verder opgestookt. Kortom, twee mooie, gezellige feestjes eindigend in het warme café van de Broodkont tot in de late uurtjes!