Uitgaan & Cultuur

Expositie Hydra Theater in de Vijfhoek wegens succes verlengd

OLDENZAAL - De expositie over 25 jaar Hydra Theater wordt verlengd. De komende zaterdagen blijft de deur open voor publiek. De bijzondere tentoonstelling (Vet Weerum Kiek’n) is een aanwinst in de vernieuwde Vijfhoek. De ondernemers zijn er maar wat blij mee. In combinatie met de openingsmaand van de Vijfhoek is er een mooie samenwerking ontstaan. Er was reuring met allerlei activiteiten, optredens van Hydra en de expositie zelf. Het zou een tijdelijke in- en aanvulling zijn. Afgelopen weekend zou de Oldenzaalse theatergroep de winkelunit weer leegruimen. 

Wegens succes verlengd

Door het initiatief van de Vijfhoek-ondernemers is het nu mogelijk geworden dat de ‘winkel’ van Hydra open blijft in de feestelijke periode richting sinterklaas en kerst. In ieder geval op de komende zaterdagen en zondag 28 november.

Binnen de deuren van deze vette expositie loop je langs scènes van prachtige voorstellingen en acts, zelfgemaakte kostuums en maskers en een piepkleine ‘bioscoop’. De entree is en blijft gratis.

Hydra Theater is natuurlijk ook zeer content met de verlenging. De naamsbekendheid kan zo in Oldenzaal verder vergroot worden en de drie jubileumvoorstellingen die Hydra in 2022 in petto heeft kunnen ook nog even flink onder de aandacht worden gebracht. Volgend jaar (april, mei en september) wil Hydra met de eigen producties gaan knallen in Oldenzaal, Vasse en Lutterzand.

Live optredens

Ook zal Hydra nog een aantal keren live optreden in de Vijfhoek. Deze optredens worden binnenkort verder aangekondigd. Voor alle bezoekers wacht in ieder geval een warme sfeer in de Vijfhoek en een hartelijk ontvangst in de gastvrije huiskamer van Hydra Theater. Kortom: kom naar de Vijfhoek en kom weerum kiek’n! Kijk ook op hydratheater.nl